27 Ocak 2017 Cuma

Ozon Tedavisi: Güçlü Bir İyileştirme Yöntemi

Alternatif tedavi yöntemleri arasında yer alan ozon tedavi yöntemi birçok kişi tarafından tercih edilmekte ve birçok hastalığa da iyi gelmektedir.
Ozon tedavi yöntemi nerelerde kullanılır?

Ozon tedavisi dünyanın birçok yerinde çok tercih edilen bir yöntemdir. Örneğin Almanya'da hasta kontrolü esnasında doktorların büyük çoğunluğu tarafından hastaya kendiliğinden uygulanmaktadır. Oksijen parasızdır ve oksijenden ozon üretmek için yalnızca küçük bir jeneratör ve bir oksijen konsantratörü gerekmektedir. Bu nedenle de dünyanın hemen her yerinde ozon terapisi uygulayıcılarına rastlamak mümkündür.

- Ozonun iyileştirici gücü

Ozon dünyadaki en güçlü ve en hızlı oksitleyici maddedir. Bir ozon molekülünün etkinliği 3.000 ile 10.000 arasında bir molekül klora eşittir. Basitçe söylemek gerekirse ozon; zararlı patojenik organizmaların en büyük düşmanıdır.
Bakteri, mantar, maya, küf ve virüslerin% 99'unu öldürmek için ozon tedavi sadece 10 saniyeye ihtiyacı olduğunu biliyor muydunuz? 
Ozon tedavi yönteminin birçok iyileştirici etkisinin yanı sıra aşağıdakilere de iyi geldiği bilinmektedir:

- Bakteri, mantar, virüs ve mayaların etkisiz hale getirilmesi
- Oksijen hücrelerinin uyarılması

- Bağışıklı sisteminin güçlendirilmesi

- Ozon, yeryüzündeki en ölümsüz varlıkları olan virüsleri kontrol etmede özellikle önemlidir.

- Kanser hücrelerinin büyümesini engeller. Ozon hastalıklı bölgeye yönlendirildiğinde kanser hücreleri apoptosise girmeye zorlanır ve bu nedenle ölürler.
Ozon Tedavisi uygulamaya yönelik yöntemler
1-Othemoterapi: Ozon doğrudan damara enjekte edilir.
2-Ozonlu Salin Tedavisi: Ozon gazı ile karıştırılmış salin solüsyonu ile tedavi yöntemidir.
3-Transdermal Ozon Saunası: Şifa merkezlerinde kullanılan ozon tedavisi yöntemidir.

4-Dental Uygulama: Diş hekimleri düzenli olarak periodontal tedavi, kök kanal tedavisi, diş hassasiyeti ve kemik enfeksiyonların da ozon kullanmaktadırlar.

5-Sauna Torbası: Hasta duş aldıktan sonra ozonla dolu bir torbaya girer veya giysi giydirilir. 45 dakika boyunca ozonun hasta ile temas edilmesi sağlanır.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: