12 Kasım 2017 Pazar

Mucizevi Altın Dokunuş

  Bir hayli insanın büyük meselelerinden olan ve bu arada korkulu düşü olan saç dökülmeleri, gün içerisinde bir hayli nedenden dolayı dökülebilmektedir. Kişilerin genetik problemleri, gün içerisindeki stresli vaziyetler ve hava koşulları, saç dökülmelerinin nedenleri arasında gösterilebilmektedir. Saç dökülmelerini engelleyebilmek için birçok uygulama ve teknik insanların hizmetine sunulmuştur. Bu şekildeki uygulamaların en ehemmiyetlilerinden birisi de saç simülasyonuuygulamalarıdır.
  Serkan Bozkurt, Türkiye’de saç simülasyonu sisteminin kurucusu ve bilgisayar destekli altın iğne kullanımı ile simülasyon ile ilgili büyük bir adımın sağlayıcısıdır. Serkan Bozkurt’un saç simülasyonu merkezleri, saç simülasyonu ücretlerive saç simülasyonu nedirgibi suallere cevaplayabilir ve bu konudaki tüm uygulamaları insanlara uygulayabilir.
  Saç Simülasyonu İle ilgili Bilgiler
  Son zamanlarda saç dökülmelerine karşı birçok uygulama geliştirilmiş ve uygulanmıştır. Bu uygulamalar arasında son senelerde ciddi bir yükseliş gösteren simülasyon işlemleri, saç bölgelerinde sıkıntı yaşayan kişilere çare olabilmektedir. Problemli olan bölgelere minik saç efektleri verilip boyanması ile uygulanan bu işlem için bitkisel muhtevalı özel olan boyalar saçlara uygulanır. Uygulanan boyalar dermatolojik testlerden ve ağır metal testlerinden muvaffakiyet ile geçmiştir. Bu testlerin neticeleri ışığında insan sıhhatine rastgele bir zararı olmadığı gözlenmiştir. Mevcut olan saçlara da hiçbir zaman zarar vermeyen bu boyalar, kişinin cilt yapısı, bakım oranı ve hayat tarzına göre 3 ila 5 senelik bir kullanım ömrüne sahiptir. Vücuttan solarak çıkan bu işlemler, bu sayede hem yenilenebilir hem de silinebilir özellik gösterebilir. Cerrahi bir operasyon yapılmadan gerçekleştirilen bu işlemler, kişinin yaptırmak istediği saç bölgelerinin büyüklüğüne göre 3 ila 5 saat aralığında bir vakit alabilir. Saç pigmentasyonu ve saç gölgeleme gibi isimlerle de bilinen simülasyon işlemlerinde herhangi bir dövme işlemi olmaz. Gebelerin, kanser rehabilitasyonu gören kişilerin, cilt yapısında problem yaşayanların ve saç renginde değişim gösterenlerin bu uygulamaları yaptırması tavsiye edilmemektedir.
  Altın İğne İle Gelen Değişim
  Türkiye’de bilgisayar destekli altın iğne kullanımının tek örneği olan Serkan Bozkurt’un merkezlerinde yapılan saç simülasyonu işlemleri, bir hayli kişiye eskisinden dahi daha iyi bir görünüm sağlamaktadır. Ekseriyetle metal alaşımlı iğneler kullanılan diğer işlemlerde kişinin saç telinin kalınlığına göre iğne seçimi olmamaktadır. Ancak altın iğne kullanımı ile gelen değişim sayesinde insanlar, kendi saç teli kalınlıklarına göre seçilmiş altın iğneler ile bu uygulamalardan istifade eder. Kızarıklık ve şişme gibi negatif sıhhat vaziyetlerinin yaşanmadığı bu sistemde kişiler, daha sıhhatli ve natürel görünümlere kavuşabilirler. Bu işlemler kişinin sosyal aktivitelerini ve işlerini netlikle etkilemez. Simülasyon işlemi uygulandıktan sonra işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
  Dövme ve Simülasyon
  İnsanların en çok karıştırdığı vaziyetlerden birisi saç dövmesive saç simülasyonu işlemleridir. Birbirlerine çok benzetilen uygulamalar olsa da tamamiyle aynı olmayan ve farklarının bariz olduğu işlemlerdir. Dövme işlemlerinde kalıcılık ehemmiyetlidir. Ancak kişinin bakım vaziyeti ve hayat tarzına göre 3 ila 5 sene arasında saç renklerinde değişimler olabilir. Saç simülasyonu işlemleri ise vücuttan solarak atıldığı için yenilenebilir ve silinebilir özelliktedir.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: