21 Eylül 2020 Pazartesi

Almanca Çeviri Fiyatları

  

Almanca Çeviri Fiyatları

Tercüme hizmetleri iki türlü işlem görmektedir. Bunlar; yeminli tercüme ve standart tercüme hizmetleridir. Yeminli tercüme hizmetleri daha ziyade kurumlar ve resmi işlemler için gereklidir. Ayrıca resmi bir evrak olarak kullanılabilmektedir. Bu nedenle evraklar farklılık gösterdiğinden fiyatlar da net olarak belirtilememektedir. Tecrübe ve kalite aracılığıyla hizmet veren büromuzla iletişime geçmek suretiyle belgenin büromuza ulaştırılması suretiyle fiyatlandırma hakkında net bilgi alabilirsiniz.

  Noter Onaylı Yeminli Tercüme Nedir?

  Yeminli tercüman ülkemizde noterlere bağlı hizmet vermektedir. Ancak noter onaylı yeminli tercüme tanımı ile bunun bir bağlantısı yoktur. Noter onayı ve tasdiki her evrakta olduğu gibi istenebilen bir evraktır. Noter onaylı yeminli Almanca çeviri hizmeti; tercüme hizmeti alınan yeminli tercümanın imzalamış ve mühürlemiş olduğu belgenin noter tarafından tasdik edilmiş belge haline denilmektedir. Ayrıca yine bu belgelerin suretlerinin de tasdik edilme işlemi noter tarafından gerçekleştirir. Bu işlemlere noter onaylı yeminli tercüme işlemi denilebilir.

  Yeminli Tercüme Noter Süreci Nedir?

Tercümesi yapılan belgenin aslına uygun olup olmadığının kontrolü açısından tercümeyi yaptıran kişi notere belgenin aslı ile birlikte gitmelidir.

Noter tasdik ücreti

Tercümanlık işlemi ücreti

 Gereklidir. Noter onayını yeminli tercüme bürosu da yaptırabilmektedir. Zaten noterlere bağlı çalışan yeminli tercüman bağlı bulunduğu notere onaylatmak suretiyle işlemi tamamlar. Belgenin hazır hali ile elinize sunumunu gerçekleştirir. Firmamız yılların deneyimini sunmakta olduğu tercüme hizmetlerin de hız ve kalite odaklı çalışmaktadır. Bizimle iletişime geçmek suretiyle yeminli tercüme işlemlerini hızla gerçekleştirebilirsiniz. Onay ve tasdik işleminin bağlı bulunulan noterlikte yapılması hizmet süresi açısından avantajlı olacaktır. Ayrıca şayet yeminli tercüme işlemini büromuz aracılığı ile yapmış iseniz noter sürecinde de büromuz sizlere hizmet vermektedir.

  Noter Onaylı Yeminli Tercümeyi İsteyen Kurumlar

  Resmi makam ve onay istenen belgelerde kimi kurumlar yalnızca yeminli tercüme evrakı isterken kimi kurumlar noter tasdiki de istemektedir. Bu cevabın en doğrusunu isteyen kurumdan alabilirsiniz. Kurum işleyişine göre farklılık gösterse de noter tasdiki de isteyenlere bir göz atacak olursak;

Uluslar arası anlaşmalar

Tutanaklar

Sözleşmeler

Evlilik işlemleri

Vukuatlı nüfus cüzdanı örnekleri

Oturum izni

Doğum belgeleri

İkametgah adresi

Mahkeme kararları

Pasaport

 Ve benzeri pek çok işlem noter tasdikini gerektirmektedir. Büromuzda uzman tercümanlar aracılığı ile hızlı ve kaliteli tercüme hizmetleri verilmektedir. Yasal sorumluluk isteyen bir tercüme hizmetleri için tercümanlık büromuzla iletişime geçebilirsiniz. Almanca yeminli çeviri hizmetleri de büromuz tarafından hızla verilmektedir.

  Yeminli Tercüme Hangi Dillere Yapılır?

  Tercüme büromuz tarafından etkili ve hızlı çözümler sunulmaktadır. Hemen her dile çeviri bulabileceğiniz gibi Almanca diline de yeminli tercüme hizmetleri sunulmaktadır. Tercüme edilecek evrakın tarafımıza ulaştırılması suretiyle başlayan hizmetler en kısa sürede çözüme kavuşturulmaktadır. İşlemlerin gerçekleştiği her an kişiye bilgi verilmekte, noter onayı gerekiyorsa noter tasdiki yaptırılmakta ve son hali ile kullanıcıya sunulmaktadır.

 



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: