23 Ekim 2017 Pazartesi

Evde Masaj Hizmeti Alabilir miyim?

  Masaj tekniklerinin ilk uygulaması, Çin ve Hindistan’ da olduğu kimi yazılı kaynaklar dahilinde ortaya çıkmıştır. Bunun yanı sıra Daha önceki Yunanca’ da massei şeklinde yoğurma mananında kullanılan ilk masaj teknikleri, fiziksel ağrıları ortadan kaldırdığı gibi, psikolojik olarak meseleleri da asgari düzeye getirmektedir. Senelerden beri pek çok kişinin seçenek ettiği teknikler, tesirleri dahilinde farklılık göstermektedir. Genel olarak gündemde olan masaj teknikleri aşağıda ki gibi olurken, bu hizmetlerden nasıl faydalanabiliriz suallerini da diğer bir alt başlıkta cevap bulacaktır.
Masaj teknikleri nelerdir?
  Uygulanacak olan masaj tekniği, yerel ağrılarınıza göre farklık gösterebilir. Bunun yanı sıra, güne zinde başlamak isteyen kişiler, baş ağrısı, yorgunluk ve halsizlik hisseden kişiler de bu masaj tekniklerinden yararlanarak, seçimler yapabilirler. Bu yazımızda yalnızca çeşitlere yer verecek olurken, diğer bir değişik başlığımızda da ‘’ Masaj teknikleri ve yararları nelerdir ‘’ sualleri cevaplandırılacaktır.
·  İsveç masajı
·  Spor masajı
·  Aromaterapi masajı
·  Thai masajı
·  Refleksoloji
·  Derin doku masajı
·  Anti selülit masajı
·  Yerel masajlar
Masaj hizmetlerinden nasıl istifade edilir?
  Her ne kadar bu alanda hizmet veren bir takım kuruluşlar, ‘’ masaj salonu ‘’ dahilide hizmetlerini kişilere sunsa da elbette ki hijyen koşullarına uymamaları dahilinde pek çok değişik yakıntı ön tasarıya çıkmaktadır. Kullanıcı yorumları dahilide yakıntıları bulunan pek çok masaj salonu artık eskisi kadar seçenek edilmemektedir. Bundan dolayı da masaj salonu seçenek etmek istemeyen kişiler ‘’ İzmir hanede masaj yapan bayanlar ‘’ tarafından hizmet almak istemektedir.
Evde masaj nasıl yapılır?
  Elbette ki masaj tekniklerini uygulamak için özel bir salona gerek kalmıyor. İşini profesyonel olarak yapan ve tüm teknikler ile ilgili bilgi sahibi olan İzmir masözleri, hane ortamında da ihtiyaç duyulan olan hizmeti sunabilmektedir. Her ne kadar bazı tekniklerin uygulanması için özel bir masaj odası gerekse de bölgesel ağrı masajları, spor ağrıları gibi vaziyetlerde evde hizmet alabilmek olasıdır.
Masaj fiyatları ne kadar?
  Her bir tekniğin, kendi alanında farklı bir ücreti bulunmaktadır. Elbette ki yeniden İzmir evde masaj yapan masöz teknikleri, deneyimleri ve teknik özellikleri ücretleri etkileyen etmenler arasında bulunuyor. Bu vaziyette sabit bir ücret söylemek olası olmazken, hizmet muhtevası dahilinde fiyatlar, masözler tarafından belirlenmektedir. İlk müzakere de bu konuda ayrıntılı olarak bilgi sahibi olabilişiniz.
  Özel isteği bulunan kişilerin, İzmir evde masaj hizmetleri arasında bunları belirtmeleri gerekirken, ilk görüşme de tüm ayrıntılar konuşulmalı ve hizmetler bu süreçte onaylanması gerekmektedir. 

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: