22 Ekim 2017 Pazar

Yeni Havalimanının Yanı Başında Arsa Ücretleri

  Yapılan yatırımlar, yaratılan iş istihdamlar ve süreç, bir yerin değerini arttırabilen ve azaltabilen en ehemmiyetli detaylar olarak dikkat çekmektedir. Ülke kalkınması ve rahat hayat alanları için gelişim gösteren inşaat sektörü ve hizmet sektörünün belirlediği yatırım alanları, bir yerin vaziyetini komple değiştirebilmektedir.
  Son senelerde ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayacağı düşünülen ve dünya hava trafiğinin merkezi olacağı söylenen 3.havaalanı sayesinde bir hayli yerleşim alanının değeri hızlı bir artış göstermektedir.
  Yeni Bir Yerleşim Alanı
  Yapım mertebesinde olan yeni havalimanı ile beraber bölge arsa ve gayrimenkul ücretlerinin artış göstermesi kaçınılmaz bir son olmuştur. Bölgeye yapılacak olan çeşitli yatırımlar ile oluşacak olan nüfus kalabalığı ile yeni bir yerleşim alanı ve düzen ihtiyacı olmaktadır. Oluşacak olan iş istihdamları, erişim kanalları ve yeni tertip etmeler ile bölgeye bir hayli insan yerleşmek isteyecektir. Bu yerleşim alanlarının oluşması için de bir hayli inşaat ve emlak şirketi çeşitli yatırımlar yapmak istemektedir. Bilhassa havalimanının çok yakınında bulunan Boyalık ve Tayakadın yerleşim yerlerine olan alaka gün geçtikçe artış gösteren bir vaziyettedir.
  Bölgeye yapılacak olan hava meydanı sayesinde yakınında bulunan arsa ücretlerinde artış gözükmektedir. Yapılması tasarılanan projeler ile de bölgenin yeni bir hayat merkezi olacağı çok belli bir vaziyet olarak dikkat çeker. Bu yüzden ihtiyaç haline dönüşecek olan barınma ve hayat merkezlerinin sağlanması için inşaat ve emlak şirketleri, boş olan arazilere ciddi miktarlarda kazanç sağlayacak öneriler verebilmektedir. Böylelikle etraf halkın kalkınması ve iş imkanı artış gösterecek bir vaziyete geçecektir.
  Hava meydanı İle Gelen Kalkınma
  Yapım evresindeki yeni hava meydanı ile beraber bölge halkının kazanç sağlaması ve bölgenin gelişmesi alelade bir durum olarak görülmektedir. Çok büyük gelirlerin beklendiği havalimanı ile bölgedeki arsa ücretlerinin tavan yapması oldukça normal karşılanan bir durumdur. Kişilere sağlanan iş imkanları ile birçok yerli insanın akınına uğrayacak olan bölgede yolcuların konaklaması için yapılacak olan oteller de ciddi bir gelir kaynağı olarak görülebilmektedir. Bu nedenle çevreye yapılacak olan yatırımlar neticesinde bölge arazi ve arsaların ücretlerinde ciddi bir artış gözükmektedir. Haberin devamı http://www.firmasepeti.com/alt-sektor/emlak-firmalari-113.html

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: