17 Haziran 2017 Cumartesi

7/ 24 Uygun Uçak Bileti Hizmeti

Genel olarak uzun mesafeli yolcular için seçenek edilen hava yolu şirketleri, son senelerde oldukça popüler olurken, büyük bir kesimin tercihleri arasında bulunuyor. Artık yurtiçi ve yurtdışı yolculuklarınızı daha hızlı ve ekonomik olarak gerçekleştirebileceksiniz.
  Son zamanlarda pek çok değişik hava yolu şirketi bulunurken, birbirleri ile rekabet içerisinde olmalarından kaynaklı olarak, uçak bileti almak isteyenlere de gün doğuyor. Elbette ki her firma daha fazla müşteri ele geçirebilmek için ücretlerini aşağı çekmektedir. Böylelikle de yolcular, avantajlı ücretlerden yararlanırken, daha ekonomik bilet ücretlerine erişerek, istek ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
Promosyonlu uçak biletleri
  Daha ekonomik yolculuklar ve ucuz bilet için, promosyonlu uçuşlara göz atabilirsiniz. Sizlere bu kapsamda hizmet veren biletucuz.com, promosyonlu uçuşları ile beraber yolcuların yanında. Bu uçuşlar ile ilgili bir takım bilgilere yer vermek gerekirse, aşağıda ki listeye göz atılabilir.
·  İstanbul- Denizli
·  İzmir- İstanbul
·  İstanbul- Ankara
·  Kayseri – İzmir
·  Gaziantep- Antalya
·  Diyarbakır- İstanbul
·  İzmir- İstanbul
·  Ankara- Gaziantep
·  İstanbul- Nahçıvan
·  Ankara- Gazipaşa
·  İstanbul- Diyarbakır
·  Samsun- Viyana
·  Antalya- İstanbul
·  Ankara- Diyarbakır
02.06.2017 tarihi ile beraber aktüel promosyonlu uçak biletleri bu şekilde sıralanabilir. Elbette ki her gün bu listede farklık görebilmek olası olurken, biletucuz.com sayesinde her daim uygun uçak bileti satın alabilmek olası olmaktadır.
Ne vakit satın almalıyım?
  Aslında bilet ücretlerinde ki yükseliş, satın alınan tarihler ile doğru orantılı olmaktadır. Uçuş tarihine ne kadar yakın bilet satın alınırsa, fiyatlar o kadar yüksek olacaktır. Yeniden bununla beraber, resmi tatil günleri ve bayram günleri gibi tarihlerde, uçak biletleri ücretleri yüksek olmaktadır. Bu tarihlerde, anlık alınan bilet ücretlerinde ciddi artışlar alana gelirken, bunun için haftalar veyahut aylar öncesinden bilet satın alınması tavsiyeler arasında yer alıyor.
Kampanya ve fırsatlar
  Kampanya ve fırsatlardan faydalanmak için, gidiş- dönüş uçak bileti satın almak tavsiyeler arasında bulunuyor. Örnek olarak; tek istikamet bilet ücreti 70 TL ise, gidiş dönüş olarak satın alınan bilet ücreti toplamda 130- 135 TL gibi bir ücret ile ekonomik olmaktadır. Elbette ki bu standart bir indirim uygulaması olurken, yeniden bunun yanında çok ciddi indirimleri yakalamakta mümkün oluyor.
Tüm Türkiye için erken rezervasyon indirimi

  Biletucuz.com imtiyazı ile tüm Türkiye’ de erken rezervasyon indirimi uygulanmaktadır. Bilet alma tarihleri; resmi web sayfası üzerinden duyurulurken, belirtilmiş tarihler arasında ucuz uçak bileti satın alabilmek mümkün olmaktadır. İndirim ve tüm kampanyalar hakkında bilgi sahibi olmak için takipte kalın. 

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: