17 Haziran 2017 Cumartesi

En İyi Hava Yolu Şirketleri ve Ucuz Biletler

  Yolcuk yapmayı alışkanlık haline getirmiş olanlar, işleri dolayısı ile daimi şehir veyahut ülke değiştirmek zorunda kalanlar, otobüs yolculuklarından sıkılmış ve gitmek istedikleri yerlere daha hızlı erişmek isteyenler, elbette ki hava yolu şirketleri sizlere tüm bu hizmetleri sunarken, hem hızlı, hem de daha güvenli olarak eriştirme hizmeti vermektedir. Elbette ki ülkemizde, onlarca değişik hava yolu şirketi bulunurken, her birinin hizmet kalitesi ve ücretleri da birbirinden farklıdır. Sizlere bu kapsamda hizmet veren bir takım hava yolu şirketlerinden söz etmek gerekirse, daimi olarak takipte kalarak, ucuz bilet bulabilmenizde olası olacaktır.
Türk Hava Yolları
  İsmini yıllardır oldukça fazla duyurmuş olan THY, her ne kadar diğer firmalara göre ücretleri biraz daha yüksek olsa da, doğru tarihlerde seçim yapılması dahilinde, ücretlerin uygun olması olasıdır. Bunun için öncelikle, bilet satın aldığınız tarih ile uçuş tarihi arasında olan süreç ehemmiyetlidir. Şayet ki, 3-4 hafta sonrasına bir uçak bileti satın almak isterseniz, normal ücretlerinden vasati olarak 100 TL daha indirimli bilet alabilmeniz olası olacaktır.
AnadoluJET
  Uygun ücretleri ile müşterilerine hizmet veren AnadoluJet, kampanya ve fırsatlar dahilinde, 29.99 TL’ den başlayan fiyatlar ile uygun uçak bileti satın almak isteyenlere yardımcı oluyor. Yeniden Türk Hava Yolları için seçim yapmak istiyorsanız da 39.99 TL’ den başlayan ücretlere web adresimiz üzerinden göz atabilirsiniz.
FLYPGS
  Pegasus firması ise, 19.99 TL’ den başlayan fiyatlar ile en ucuz uçak bileti bulmak isteyenlerin yanında. Daimi olarak biletucuz.com üzerinden izleyerek, promosyonlu uçak biletlerine erişebilir, bütçenize uygun olarak seçimler gerçekleştirebilirsiniz.
AtlasJET
  Yeniden ülkemizde hizmet veren başka bir hava yolu şirketi de AtlasJET olmaktadır. Ana sayfamız üzerinde bulunan ‘’ uçak bileti al ‘’ arama motoru ile tüm bu hava yolu şirketlerinin seferlerini listeleyebilirsiniz. Sefer ve ücret listesini oluşturmak için, tüm sefer bilgilerini arama motoruna girerek, uçuşları listeleyebilirsiniz.
Ne vakit daha ucuz bilet bulurum?
  Genel olarak hafta sonları ve resmi tatil günleri için bilet fiyatları ne yazık ki yüksek olmaktadır. Ancak haftalar ya da aylar öncesinden rezerve ederseniz, yeniden istediğiniz fiyatları bulabilmeniz mümkün olacaktır.
Ekonomi sınıflarına göz atın

  Arama motorları dahilinde karşınıza çıkan ucuz bilet seferlerinde, ekonomi sınıfı uçuşlara göz atarak, daha ekonomik bilet fiyatları dahilinde satın alabilirsiniz. Bilet özelliklerine dikkat faktörüz, iptal edilebilir olup olmadığına göz atmanız sizler için daha doğru olacaktır. 

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: