17 Haziran 2017 Cumartesi

19.99 TL’ den Başlayan Uçak Bileti

  Her ne kadar geçmiş senelerde uçak ile yolculuk için yüksek mevlalar ödenmek zorunda kalsa da, son zamanlarda artık bu işlemler tam ters olarak ele alınmaktadır. Son senelerde hava yolu şirketlerinde artış görülmesi ile beraber, elbette ki bir rekabet ortamı oluşturuldu. Böylelikle de bu rekabet dahilinde, yolcu severler de avantajlardan faydalanarak, başlıkta da söz edildiği gibi 19.99 TL ‘ den başlayan fiyatlar ile uçak bileti bulabilme olanağını yakaladı. Peki, 19.99 TL’ den başlayan oldukça uygun fiyatlar ile bilet bulmak için neler yapılmalıdır?
Bilet aldığınız tarih çok ehemmiyetli
  Bilet ücretleri elbette ki normal dönemlerde oldukça pahalı olmaktadır. Bildiğiniz gibi Türk Hava Yolları, günümüzün hava yolu şirketlerinde, hizmetleri iyi olarak tanımlansa da, ücretlerinin bir hayli yüksek olduğu ortadadır. Ama doğru tarih seçimi ile beraber Türk Hava Yolları’ndan aldığınız biletler de ucuz uçak bileti kapsamına girebilir. Her ne kadar ucuz olsa da, genel olarak 39.99 TL’ den başlayan fiyatlar kullanıcılarına eşlik edecektir. Bu ücretlerden yararlanabilmek için de, bilet aldığınız tarihin, uçuş tarihinden 2-3 hafta önce olması gerekmektedir. Genel olarak hafta sonları veyahut uçuş tarihine yakın olan bilet ücretleri normal ücretlerinden yüksek seyir ettiği de bilinmesi gerekenler arasında.
19.99 TL’ den başlayan fiyatlar
  Sizlerde, en uygun uçak bileti satın almak için; THY dışında diğer hava yolu şirketlerinin sefer bilgilerine göz atabilirsiniz. Örnek olarak; ‘’ FLYPGS ‘’ hava yolu şirketi ile bu fiyatlar olası oluyor. Her ne kadar yarın için alacağınız bir bilet ücreti 49.99 TL ve üzeri olsa da, birkaç hafta sonrasına rezerve edilecek bir bilete 19.99 TL gibi bir ücret ile erişebilmek olası oluyor.
  FLYPGS dışında başka bir firma ile uçuş gerçekleştirmek istiyorsanız; Bora JET de seçimleriniz arasında yer alacaktır. Yeniden ucuz bilet dahilinde müşterilerine yardımcı olan bir şirket olurken, elbette ki bilet bilgilerine, sefer özelliklerine ve aktarmalı- aktarmasız olduklarına da dikkat etmekte yarar var.
Uçuşları listeleyin

  Online uçak bileti al işlemleriniz için, ana sayfa üzerinde yer alan ‘’ uçak bileti ‘’ penceresini ziyaret edebilirsiniz. Bu pencere üzerinden, sefer bilgileri, uçuş tarihi, gidiş ve dönüş tarihleri, çocuk ve yetişkin sayısı gibi bilgileri girerek, uçuşları listeleyebilirsiniz. Sonrasında ise ücret ve bilet özelliği olarak sizlere uygun olan firmayı seçenek ederek, kredi kartınıza ister peşin ödeme olanağı ile isterseniz de 9 taksit ödeme olanağı ile direktif vererek, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: