14 Haziran 2017 Çarşamba

Abone Ol Uygun Uçak Biletini Yakala

  Bildiğiniz gibi son senelerde hava yolu şirketleri dahilinde alınan uçak biletlerinde oldukça uygun fiyatlar bulabilmek olasıdır. Elbette ki uçak bileti seçenek ederken, bir takım özelliklere dikkat etmek ücretleri etkileyen etkenleri oluşturmaktadır. Öncelikle, uçuş listesini sizlerin önüne seren arama motorlarından destek almak ehemmiyetli olurken, abone olmanın avantajları sizlere eşlik etmesi gerekmektedir.
Promosyonlu uçuşlara göz atın
  Onlarca değişik hava yolu şirketi, hem yurtiçi hem de yurtdışı seferleri bulunurken, beraberinde bulunan promosyonlu biletleri ile uygun uçak bileti ele alınarak hizmet vermektedir. Bu uçuşlardan haberdar olmak için, platformlara abone olmak gerekiyor denebilir. Elbette ki e- mail adresleriniz ile abone olduktan sonra, sizlerin istemesinden sonra, kampanyalı uçuşlar mail yolu ile sizlere bildirilecektir. Böylelikle ucuzuçak bileti fırsatlarını yakalayarak, daha ekonomik olarak yolculuk etmiş olacaksınız.
Yurtiçi uçuşlarında kampanya fırsatı
  Dönem dönem, yurtiçi uçuşlarında uygulanan kampanyalar ile 19.99 TL’ den başlayan biletlere erişebilirsiniz. Elbette ki biletlerin tercih edildiği tarih, ücretleri oldukça fazla etkilemektedir. Sözgelişi; 3-4 hafta sonrası bir yolculuk tasarınız var. Yolculuk tarihinizi kafanızda belirlediniz an, dolaysız olarak biletinizi satın almanız, sizlere daha uygun fiyatlar ile eşlik edecektir. Uçuş tarihiniz yaklaştıkça, fiyatlar ara ara yükselme gösterecektir. Uçaklarda bulunan kontenjan azaldıkça, fiyatlar da buna bağlı olarak artış gösterdiğinden, tasarınızı yaptığınız andan itibaren, sizlere uygun gelen hava yolu şirketlerinden biletlerinizi satın almanız önerilmektedir.
FLYPGS ve AnadoluJET
  19.99 TL’ den başlayan fiyatlar ile hizmet veren FLYPGS ve AnadoluJET, aktarmalı ve diret uçuşları ile müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yeniden ana sayfa üzerinde bulunan ‘’ uçak bileti al ‘’ penceresini kullanarak, nereden- nereye bilgilerini ve diğer sefer bilgilerini girdikten sonra listenizi ele alabilirsiniz. Bu liste üzerinden de sizlere en uygun ücreti sunan firmanın biletini, kredi kartınız ile beraber satın alarak mail adreslerine kopyasını gönderebilirsiniz.
Diğer hava yolu şirketleri ve ücretleri
  Genel olarak ucuz bilet dediğinizde söz ettiğimiz iki firma ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Ancak yeniden 29.99 TL ve 39.99 TL gibi fiyatlar ile başlayan ücretlere da diğer hava yolu firmaları dahilinde erişebilirsiniz. Bunlar arasında, Türk Hava Yolları, AtlasGLOBAL, OnurAir, BoraJET ve Sunexpress gibi firmalar bulunmaktadır.
9 taksit olanağı

  Kolay ödeme olanağını sizlere sunan biletucuz.com üzerinden aldığınız biletlere, 9 taksit olanağı le kolay ödeme tasarıları sunulmaktadır. Bu bilgilere de web adresi üzerinden muhtevalara göz atarak erişebilirsiniz.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: