11 Haziran 2017 Pazar

Kök Hücre Tedavisi ile Gençleşin


                               Cilt, yaşlanmaya bağlı olarak, yeni hücreler üretilmediğinden dolayı, bazı kırışıklıklar ve cilt lekeleri ile karşılaşmaktadır. Bu durum, kollajen ve elastin hücrelerinin yenilenmemesi ile bağdaşık olurken, fibroblast hücrelerde yaşlanmalar meydana gelmektedir.
                Eski kök hücrelerin yani; yaşlı kök hücrelerinin yenilenmesi ile birlikte, bu yaşlanmaya bağlı etkiler zamanla ortadan kaldırılabilmektedir. Bunun için de bazı alternatif yöntemler bulunurken, ilk olarak kök hücre tedavisi kişilerin tercihleri arasında yer alıyor.
Kök hücre tedavisi nasıl yapılır?
                Yaşlanmaya yüz tutmuş ve yaşlanmış olan hücreler alınarak, genç hücreler üretildikten sonra, yeni hücrelerin deri altına enjekte edilmesi ile birlikte tamamlanmaktadır. Böylelikle derinin içerisine gönderilen hücreler, yayılma sağlayarak, yaşlanmaya bağlı etkiler ortadan kaldırılacaktır.
                Elbette ki bu tedavi de, profesyonel olarak hizmet almak her daim önemlidir. Böylelikle özel laboratuvarlar da üretilmekte olan kök hücreler kullanılıyor. Kullanılan hücrelerin ise genel olarak her hasta için aynı olduğu bilinmektedir. Kişiye özel bir uygulama olmayıp, kullanılan yöntem her kişi için aynı olmaktadır.
                Tedavi de kullanılacak olan deri parçası, kulak arkası ve ön kol kısmından alınarak, birkaç hafta özel şartlar altında beslenmekte ve bekletilmektedir. Yaşlı köklerden üretilen genç kökler genel olarak 3-4 haftalık bir süreç ile hazır olmaktadır.
Ne kadar sürüyor?
                Tedavinin toplam süresi, genç kalmak isteyenler için, 3 ay olarak belirlenmektedir. Toplamda 3 seans uygulanırken, 1 ‘ er ay ara ile işlemin tamamlanması mümkün oluyor. Cildinde yaşlanmaya bağlı olarak etki görmüş ve genel olarak diğer hiçbir yöntemden etki alamamış, isteklerini karşılayamamış kişiler için uygulanabilir. Konu hakkında uzman bir doktordan net bilgi almak her daim daha faydalı olacaktır.
                Bu yazımızda, konu ile bağımsız olan fakat pek çok kişinin merak ettiği bir sistem hakkında da bilgiler sunacağız.
Network marketing nedir?

                Yeni nesil bir ticaret sistemi olarak adlandırılabilir. Bahsedilen network marketing, bir takım unsuru olarak tanımlanırken, doğal bir satış yöntemi olarak tercih edeceklerin karşısındadır. Ürün satışları için, kapı kapı dolanmak yerine, bu sistem ile birlikte, doğru, istikrarlı ve emekli bir şekilde çalışarak, kâr elde edebileceksiniz. 

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: