21 Mayıs 2017 Pazar

Tatilinizi Side’de Geçirin

                Ülkemizde tatil deyince akla ilk olarak Akdeniz bölgesi ve tabi ki de Antalya gelmektedir. Antalya’nın eksiksiz her yeri tam bir tatil cennetidir. Fakat Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Side bölgesinde tatil yapmak resmen cenneti bu dünyada yaşamaktır. Gerek tarihi güzellikleri olsun, gerek denizinin temizliği olsun hem yerli hem de yabancı turistler için tam bir dinlenme merkezidir. Aileniz ile hoş vakitler geçirebileceğiniz Side aile otelleri ise birden fazla seçenek sunmaktadır. Side’de bulunan bütün otellerin en uygun fiyatlı olanlarını ise bizde bulacağınıza garanti veririz.
Antalya’nın ve Türkiye’nin Gözbebeği
                Side aile oteli denildiğinde akla birçok seçenek gelmektedir. Aile oteli demek sadece ailelerin gittiği bir yerden ziyade, ailelerin de gidebileceği, nezih ve güzel mekanlardır. Antalya Side’de ise böyle bir çok farklı mekan bulunmaktadır ve hepsinin de kendine has özellikleri bulunmaktadır. Bu otelleri ise şöyle sıralayabiliriz:
·         Tatil Köyleri
·         Resort Oteller
·         Club Hoteller
·         Resort Suitler
·         Beach Oteller
Bu otellerin hepsinde standart olan özellikler dışında, bir de hepsinin kendisine ait farklı özellikleri de mevcuttur. Bütün bu oteller içinde en uygun fiyatlı olanlara ulaşmak için bizi takip etmeniz yeterlidir.
Standart Özellikler
                İster Side’de aile oteli olsun, isterse de herhangi başka bir bölgedeki otel, bu otellerin hepsinde standart olan bazı özellikler vardır. Bu özellikler şunlardır:
·         Wi-Fi
·         Açık havuz
·         Restoran
·         Bar
·         Oda hizmetleri
Diğer Özellikler
                Bunun dışında birde her farklı otelin kendine has bazı özellikleri vardır. Bunlardan Beach Oteller denize sıfır olurlar ve bu otellerin mutlaka kendilerine ait plajları olur ve kendi müşterilerine ücretsizidir. En uygun fiyatlılarını bizde bulabileceğiniz Tatil Köylerinde ise havuz ve genel olarak eğlence hizmetleri çok üst seviyelerdedir. Bu yerlere ailelerden çok gençler de ilgi göstermektedirler. Resort Oteller ve Resort Suitler ise tam olarak gidip dinlenmek isteyen kişilerin tercih edeceği yerlerdir. Buralarda özel olarak SPA, masaj, sauna gibi hizmetler bulunur. Ayrıca bu tür mekanlarda aileler için özel odalar ve çocuklu aileler düşünülerek yapılmış çocuk parkları da bulunmakta ve hizmet vermektedir. Siz ister aileniz isterse de arkadaşlarınız ile olun, en uygun fiyatlı tatili bizim ile bulacaksınız.



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: