12 Mart 2018 Pazartesi

Dekorasyon Seçenekleri

  Hem hanelerde, hem çeşitli iş yerlerinde hem de bar, kafe gibi müşteri odaklı işletmelerde çeşitli dekorasyon seçenekleri uygulanmakta. Bu dekorasyon modellerinden en az birini seçip değerlendirme evresinde bir alana uygulamak süsleyici unsurlar açısından çok daha randımanlı ve göz doldurucu teferruatlar oluşturuyor. Bunun farkında olan kişi ve müesseseler mekanlarını çok daha albenili ve şık ölçülerle donatmak için dekorasyon modellerini uyguluyor. Yapılan bir hayli araştırma pub gibi alanlarda yapılacak süsleyici teferruatların tüm dükkan alanını baştan aşağı değiştirdiğini ve bu türden dekorasyon yardımlarının her mekanda uygulanması ile beraber çok daha özenli işletmelerin açıldığını göstermektedir.
 Kafe Dekorasyon Seçenekleri
  Her yaştan kişilere hitap eden kafe işletmelerinde kafe dekorasyon modelleri birbirinden değişik modelleri ile uygulama alanına sokuluyor. Bunların en başında o müessesenin menüleri içerisinde olan içeceklerin özgün grafik hatlarla metal plakalara işlenen sürümleri geliyor. Mesela bünyesinde espresso bulunduran bir işletme espresso baskılara sahip metal plakaları duvarlarında tutarak hem şık bir kombinasyon hem de müşterileri bilgilendirici alternatifler geliştiriyor. Ayrı olarak İngilizce yazan ve her türden müşterinin anlayabileceği bir dile sahip olan bilgilendirici kafe dekorasyonları da mevcut. ''Sorry We're Closed'' yazılı olan aksesuar seçenekleri dükkanların kapalı olduğu yeniden kaliteli bir şekilde sunulabiliyor. Yeniden aynı şekilde dükkanların giriş kapılarında asılı bulunan ve her biri özel bir incelikle imal edilmiş olan ''Come in We're Open'' yazılı metal tabakalar da en fazla seçenek edilen ürünler arasında.
 Bar Dekorasyon Seçenekleri
  Beer yazılı metal panolu ürünler bar dekorasyon seçeneklerinde en fazla seçenek edilen ürünler içerisinde bulunuyor. Mücadele yayını yapan barlarda ise futbol topu ile bira bardağının yan yana olduğu çizimler oldukça dikkat çekici ürünler arasında. Bunların dışında belirli markaların isimlerinin logolarıyla beraber yansıtıldığı panolar da ek seçenekler arasında bulunuyor. İsteyenler için belli başlı içeceklerin ve meşrubatların logoları da dekorasyon ürünleri arasında yeni sahiplerini bekliyor.
 Pub Dekorasyon Seçenekleri
  Publar için de özel geliştirilmiş ve üretilmiş, tıpkı barlarda olduğu gibi çeşitliliğe sahip olan pub dekorasyon seçenekleri mevcut. Sözgelişi ''Cold Beer Here' yazılı hem renkli hem de albenisi bulunan süsleyici ürünler pubların özgür ortamlarına uyum sağlamış olan ürünler.
 Retro Dekorasyon Seçenekleri
  Her barda her kafede uygulanabilen retro dekorasyon seçenekleri ile beraber yakın geçmişte moda olmuş akımları günümüze taşıma imkanı doğuyor. Müşteri odaklı merkezlerde en çok beğenilen akımların başında retro dekorasyon gelmektedir.
 Vintage Dekorasyon Seçenekleri
  Retro ürünlerden değişik olarak daha geniş vakitlerin tarihi dokunuşlarına sahip olabilen vintage dekorasyon da işletmelere ve müesseselere yapılabilecek olan bir diğer uygulama. 1920'lerin modasını bugüne taşımak isteyen kuruluşlar için ideal.
 Duvar Dekorasyon Seçenekleri

  Son olarak duvar içlerine gömme ve taşıyıcı sütunlar ile yapılan duvar dekorasyon seçenekleri firmalar ve işletmeler açısından seçenek edilebilecek bir diğer dekorasyon seçeneği. 

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: