12 Mart 2018 Pazartesi

İnşaat Taahhüt Prosedürümüz

Son zamanlarda de inşaat sektörü hızla gelişmeye devam eden bir alandır. Böyle olması itibariyle inşaat sektöründe belirli mertebelerin, prosedürlerin yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu yapılacak inşaat işlemlerinin tamamiyle karşılıklı iş birliğine dayanan ve karşılıklı hakların gözetilmesine dayanan süreci alana getirecektir. Firma olarak inşaat taahhüt işlemlerimiz sürecinde uzun müddetten beri tecrübeli olarak yürüttüğümüz hizmetlerimiz doğrultusunda alanında uzman personellerimizle birlikte hizmet vererek bu alana yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. İnşaat taahhüt projelerimizde evvela inşaat işlemini yürütecek bir inşaat firması olarak ihtiyaç duyulan tüm prosedürü hazırlamamızın hemen peşinden hemen inşaat projesinin çizimine başlayarak çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Elbette bütün inşaat sürecini yakından takip altına almaya devam eden Türkak danışmanlığı olarak da bu süreci yakından izleyerek tadilat bakım ve onarım işlemlerini yürütüyoruz.
Projelerin Çizilmesi
İnşaat projelerinin çizilmesi Gebze inşaat taahhüt işleri arasındaki ilk sürecimizdir. Alanına hakim teknik ressamlarımız ve mimar, mühendis kadrolarımızla beraber çalışarak bu manada kaliteden bir an bile ödün vermeksizin projelerin çizilmesi noktasında hizmet ortaya koymaya devam ediyoruz. Buna göre her manada kaliteli ve üst düzey hizmetler ortaya koymaya devam eden yapımızla hareket ederek müşteri odaklı çalışma ilkemizin ortaya koymaya devam ettiği işlemler neticeninde nitelikli olarak hizmet yürütüyoruz. Yeniden mevzubahis projelerin çizimi mertebesinde da tamamen kaliteden ödün verilmeksizin yüksek standartlara dayanan çalışmalarımız neticesinde projelerin çizimi noktasında etkin bir şekilde hizmet ortaya koymaya devam ediyoruz. Yeniden bunların yanında projelerin ortaya konulmasına yönelik olmak üzere her manada hassas analiz eder alana getiren bir yaklaşıma dayanarak hizmetlerimiz verilmektedir. Bu verilen hizmetlerimiz açısından da her manada yüksek standartlara dayanan gelişmeler neticesinde titiz çalışmalarımız alana getirilmektedir.
Taahhütnamenin Hazırlanması
Projelerin çizilmesi ile birlikte aynı vakte taahhütnamenin de hazırlanması gerçekleştirilmektedir. Firmamız tarafından Gebze inşaat taahhüt işleri olarak her manada kaliteden bir an dahi taviz verilmeksizin yürüttüğümüz çalışmalarımız neticesinde her zaman netice odaklı bir çalışma anlayışı içerisinde bulunarak tüm hizmetlerimizi bu doğrultuda ortaya koymaya devam ederek hareket ediyoruz. Hareket ettiğimiz tüm bu çalışma faaliyetlerimiz neticesinde de her manada kaliteden bir an dahi taviz verilmeksizin yüksek standartlara dayanarak gerçekleştirilen belli başlı özelliklerimizle hizmetlerimiz yürütülmektedir. Yürüttüğümüz bütün bu hizmetlerimiz çerçevesinde de her manada kaliteli, yüksek standartlara dayanan belli başlı hizmetlerimiz sizlerle buluşturulmaktadır. Bu da temel manada müşteri odaklı çalışma ilkemizin ortaya koymaya devam ettiği Gebze inşaat taahhüt işleri çalışmalarımızın bir sonucunu oluşturur.
Bütün bu ortaya koymaya devam ettiğimiz nitelikli hizmetlerimizle taahhütnamenin hazırlanması, kontrat akdinin ortaya konulması ve prosedürlerin bütün boyutlarıyla hazırlanması süreçlerine yönelik olmak üzere yürüttüğümüz etkin faaliyetlerimiz sürdürülmektedir. Bu manasıyla da değerlendirilecek olunursa her manada profesyonel analiz eder alana getirilmekte ve her manada üst düzey kalitede hizmetler alana getirilerek etkin hizmetlerimiz ortaya konulmaya devam edilmektedir.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: