12 Mart 2018 Pazartesi

Saç Simülasyonu İle Kellik Görüntüsü Ortadan Kalkıyor!

  Saç köklerinin genetik etmenler, ilaç kullanımı ve diğer nedenlere bağlı olarak giderek zayıflayarak can vermesinden ve bir daha saç cildinde yeni saçların çıkmaması vaziyeti kellik olarak adlandırılmaktadır. Kellik meselesi son zamanlarda bir hayli yaşadığı insanın bir mesele olup, dış görüntüde yarattığı sorunların yanı sıra kişilerin psikolojilerini de negatif olarak etkilemekte ve çeşitli psikolojik rahatsızlıkların oluşmasına taban hazırlamaktadır. Geçmişten günümüze kadar insanlar kellik sorununa karşı çeşitli yollar tecrübe etmiş ve ne yazık ki bu uygulamalar neticeninde başarısız olmuştur. İlerleyen teknoloji ve tıp uygulamalarını günümüzde kellik sorununa gelişmiş analiz eder sunarak insanların yaşadığı bu sorunu ortadan kaldıran çalışmalar yürütmektedir. Ancak bu uygulamalarda kişilerin sahip olduğu özelliklere göre bazen istenilen sonuçlar ele geçirilememekte ve kellik sorunu tamamiyle ortadan kaldırılamamaktadır.
   Saç simülasyonu yaşanan tüm bu olumsuzluklara karşı geliştirilmiş tesirli bir yoldur. Bu yolla birlikte kellik görüntüsü ortadan kaldırılarak tabii bir görünüm ele geçirilmekte ve kişilerin yaşadığı sorunlar hayatlarından çıkartılmaktadır.
 Özel geliştirilmiş aletler yardımı ile saç cildine saçların çıkış istikameti ve yapısı taklit edilerek, özel muhtevalı boyalarla işlem yapılması ve doğal bir saç görünümü ele geçirilmesi işlemidir. Saç dövmesi diğer uygulamalara mukayese et çok daha kısa müddette bitiren ve fiyat açısından da çok daha avantajlı bir uygulamadır. İşlem sonrasında diğer uygulamalarda olduğu gibi hayattan kopmanıza kapı aralayacak bekleme müddetleri bulunmamakta, günlük hayata kolaylıkla devam edilebilmektedir.
 - Saç simülasyonunu kimler yaptırabilir?
 Saç simülasyonu kellik veya seyrek saç meselesi yaşayan herkes cinsiyet değişik gözetmeksizin kolayca yaptırabilir. Rastgele bir yaş sınırlaması olmayan işlemde, kellik meselesi yaşanan bölgenin genişliğine göre yalnızca işlem müddeti değişmektedir. Seyrek saçların da daha dolgun bir görünüme sahip olması için saç gölgeleme işlemi yapılmakta ve seyrek görünümün yerini dolgun bir saç görüntüsü almaktadır. Saç ekiminden sonra seyrek görünüm olan saç bölgelerine de saç simülasyonu işlemi yapılabilir, natürel ve dolgun görünen bir saça sahip olunabilir. Uygulamada kullanılan boyalar özel muhtevalara sahiptir ve ihtiyaç duyulan sıhhat standartlarını sağlamaktadır. Renk seçeneklerinde tüm saç renklerine uygun karışımlar hazırlanmakta ve kişilerin sahip olduğu saç rengi ile uyumlu bir görüntü oluşturularak natürel bir görüntü ele geçirilmektedir. Uygulamada kullanılan boyalar diğer işlemlerde olduğu gibi giderek renk değişimi göstermez ve solma yapmaz.
 Saç simülasyonu ücretleri
 Uygulama yapılacak alanın genişliğine göre saç simulasyon ücretleri farklılık gösteriyor. İşlem öncesinde yapılan kontrollerde ve bilgisayar destekli saç görüntüsü oluşturma sonrasında bir ücret belirlenmektedir. Diğer uygulamalar ile karşılaştırıldığında çok daha uygun rakamlara saç simülasyonu yaptırılabilir ve rahatsız verici kellik görüntüsü ortadan kaldırılabilir. Kalıcı bir işlem olması sayesinde bütçenizden büyük bir tasarruf ele geçirmenizi sağlayan saç simülasyonu, her geçen gün daha fazla kişi tarafından seçenek ediliyor.



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: