4 Mart 2018 Pazar

Türkiye'nin En Hızlı Yedek Parçacısı

  İnternet portalı ile ihtiyacınız olan yedek parçayı en hızlı müddette ve en ekonomik ücretlerle bulan yedekparcacarsi.com tüm araç marka ve modellerine uygun seçenekler sunuyor. Güvenli alışveriş platformu, zengin ürün seçenekleri ve garantili ürün satışı ile en emin yedek parça sitesidir. Aracınızın ihtiyacı olan ürüne en hızlı şekilde erişmeniz için profesyonel şekilde hazırlanan site muhtevanından, dilediğiniz ürünü uygun ücretlerle satın alabilirsiniz. Kolay kullanım ve rahat ulaşabilirlik sağlayan arama seçenekleri ile araç marka ve modeline göre arama yapabilirsiniz.
 Yedek Parça Çeşitleri
  Tüm araç markalarının logolarıyla sunulduğu platformda, aracınızın marka ve modelini seçerek yedek parça araması yapabilirsiniz. Ateşleme sistemi, kaput, yürüyen aksam& direksiyon, kaporta, filtre, fren& debriyaj, mekanik aksam, motor aksamı gibi kategorilerle tüm oto yedek parça çeşitleri satışa sunuluyor. Özgün yedek parça ve muadili yedek parça seçenekleri ile ekonomik ücret avantajı yakalayabilir, her kategoriden ürün seçimleri ile aracınızın ihtiyacı olan parça ile değiştirilmesini sağlayabilirsiniz.
 Özgün Yedek Parçalar
  Otomobil markalarının araçlarını ürettiği ve her parçasını ayrı olarak fabrikalarında, değiştirme/ yenileme ihtiyaçları için üretmesi vaziyetidir. Orijinal parça, araçların uzun ömürlü kullanılmasını ve diğer aksamalarda rastgele bir mesele çıkmaması için uyumlu şekilde çalışmasını sağlar. Özgün parçalar her zaman garantili olarak, gerçek marka tarafından satışa sunulur. Kullanıcı hatası dışında herhangi bir sorun çıktığında yine değiştirilebilir/ yenilenebilir özellik sağlar. Yedek Parça Çarşı sitesinde hem özgün yedek parça ürünleri hem muadili yedek parça ürünleri satışa sunuluyor.
 Muadil Yedek Parça
  Yan endüstri olarak adlandırılan yedek parçalar, çeşitli firmalar tarafından üretiliyor. Orijinal yedek parçalarla birebir şekilde üretilen ürünler, garanti kapsamına dahil değildir. Benzer yahut yerine geçebilir şekilde tasarlanan muadil ürünler, daha ekonomik fiyat seçenekleri ile satışa sunulduğu için seçenek edilebilir özelliktedir.
 Çıkma Yedek Parça
  Orijinal yedek parçaları, dağıtılan araç içlerinden ele geçirme usulüdür. Orijinal araçlardan çıkarılan bir nevi sökme denilen çıkma yedek parça ürünleri, uzun müddet kullanımlardan sonra tesirli performans sağlamaz. Özgün ürünler her zaman en yüksek performans sağlarken, garantili ürün özellikleri ile meselesiz satış keyfi yaşatır.
 Oem Yedek Parça

  Original Equipment Manufacturer (OEM) açılımı ile Özgün Ürün Üreticisi mananına gelen oem yedek parça, gerçek markaların imalatını temsil eder. 2983 seneninde bu yana nitelikli ve emin hizmet anlayışı ile hizmet veren firmamız, Yaktaş şirket bünyesinde faaliyet gösteriyor. Ankara, İstanbul, Konya ve Adana yedek parça depoları ile piyasanın ihtiyaçlarının büyük bölümünü karşılıyoruz. 80.000 üzerinde çeşit seçeneği ile müşteri memnuniyeti sağlıyor, orijinal yedek parça çeşitleri ile en hızlı sürede ürün temini gerçekleştiriyoruz. Araçların periyodik bakımları, yedek parça değişim vakitleri ve kullanım süresi uzatan pratik bilgilerle hizmet sağlıyoruz. Türkiye'nin en çok tercih edilen yedek parça satış platformu olarak, ekonomik fiyat avantajı, hızlı teslimat ile profesyonel hizmet sunuyoruz.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: