12 Mart 2018 Pazartesi

Temiz Su

  Her şeyin kirlenmekte olduğu dünyamızda suların temiz kalması beklenemez. Bilhassa büyük şehirlerde gerek temizlik işlemlerinin su üzerinde gerektiği gibi uygulanmaması gerekse abone sayısının fazla olmasından dolayı temizlik işlemlerinin her tarafa yetiştirilememesi gibi vaziyetlerden dolayı bilhassa büyük şehirlerde insanlar musluk suyunu kullanamaz hale geldi. Musluk suyunu içmeyi bırakın diğer işlerde de kullanılmaz hale gelmesinde su içindeki kirin büyük hissesi var. Su içindeki toprak, toz ve kire birde koku ilave edince musluk suyu içilemez hale geliyor.
  Smskimya firması olarak bu vaziyete el atmak emeli ile saf su arıtma sistemleri geliştirmek üzere çalışıyor ve bu sistemleri uygun ücretlere halka pazarlıyoruz. Paslanmaz çelik ve diğer metallerden ürettiğimiz çeşitli su arıtma aletleri ile artık hanelerde, okullarda, iş yerlerinde veya musluk suyu kullanılan rastgele bir yerde sular arıtılarak saf olarak içilebilecek.
 Smskimya Firmasındaki Su Arıtma Sistemleri
  Smskimya firması olarak saf su arıtma sistemleri üzerine çalışmalarımızı bu vakte kadar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. İş imalat tesislerimizde uzman ekiplerimiz ile beraber ürettiğimiz son model ve yüksek kaliteli saf su arıtma aletleri sayesinde kişiler gönül rahatlığı ile su içebiliyor. Kendi firmalarımızda ürettiğimiz su artıma sistemlerini kendimiz www.smskimya.com sitesi üzerinden satışa sunduğumuz için araya aracılar giremiyor. Dolayısı ile kaliteli su arıtma sistemleri uygun ücretlere sahiplerine erişiyor.
  Firmamızda bulunan su arıtma sistemi çeşitlerinin içinde saf su arıtma sistemi, ön arıtma sistemi, dezenfeksiyon sistemleri, genel arıtma sistemleri, kimyevi arıtma sistemleri ve global su arıtma aletlerimiz bulunmaktadır. Saf su arıtma sistemleri kendi arasında 6 değişik seçeneğe ayrılır. Bunlar deiyonize saf su arıtma sistemi, revorse ozmasis arıtma sistemi, ultra saf su arıtma sistemi, mixbet reçine su arıtma sistemi ve distile saf su artıma sistemleridir. Firmamızda üretilen bu sistemlerin her biri farklı görevlerde kullanılmaktadır.
 Firmamızda Üretilen Ürünler
  Sms kimya firması olarak saf su arıtma aleti ürünlerimiz arasında kartuş filtreler, membran filtreler, su arıtma mineralleri, su arıtma kimyasalları, klor transfer pompaları ve yüksek basınç pompaları bulunmaktadır. Su arıtma sistemleri içinde kullanılacak olan bütün malzemeler firmamızda en kaliteli malzemeler ile üretilmektedir. Müşteri memnuniyeti için çalışmalarımız titizlik ile devam etmektedir. Ürünlerimiz belli bir garanti müddetini kapsayarak müşterilerimize satılmaktadır. Dolayısı ile garanti müddeti içerisinde mesele yaşanılan ürünün değişimi hemen yapılmaktadır.
 Smskimya Firmasındaki Hizmetlerimiz
  Firma olarak temiz su için çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bu manada dünyanın en kaliteli su arıtma sistemi üreten markaları ile işbirliği içinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Son model teknoloji kullanılarak üretilen su arıtma sistemlerini uygun ekonomik koşullar altında müşterilerimize eriştiriyoruz. Su arıtma aletlerini müşterilerimizin ayağına kadar getirirken büyük iş yerleri için tasarlanmış olan su arıtma sistemlerinin montaj ve bakım işlemlerini de tecrübeli ekiplerimiz ile yapıyor, su arıtma sistemlerini yerinde test2 ederek müşterimize teslim ediyoruz. 



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: