12 Ekim 2020 Pazartesi

Katina Aşk Falı Açılımları Nelerdir?

  

Katina Aşk Falı Açılımları Nelerdir?

Kökenleri oldukça eski çağlara dayanan fal, türlü araçlar yardımıyla hem mevcut zaman hem de gelecek hakkında bilgiler verilen bir iştir. İnsanın fıtratında bulunan merak duygusu birbirinden farklı türlerde falların oluşmasına yol açmıştır. Kahve falı, iskambil falı, el falı ya da tarot falı; bu türlerin başında yer almaktadır.

  İnsanlar genellikle; aile yaşamı, sağlık durumu, maddiyat ve aşk konularında fal baktırma ihtiyacı duyarlar. Aşk ile ilgili sorulara cevap veren fallardan biri de hiç kuşkusuz katina olarak kabul edilir. Yani katina aşk falı nedir sorusunun en basit cevabı, duygusal yaşamla ilgili tüm merakı giderebilecek tahminlerdir.

  Katina Aşk Falı Nedir?

  Katina aşk falı, isminden anlaşılacağı üzere kişinin aşk yaşamına dair bazı detaylar verir. Bu fal çeşidinin adı, işlemi ortaya çıkaran falcıya dayanmaktadır. Katina falı nispeten yeni bir açılım olmasına rağmen mitolojik ögelerle bağdaştırılmaktadır.

  Katina Falı Bakılan Destenin Özellikleri Nelerdir?

  Katina aşk falı, Katina destesi olarak bilinen 65 adet kartla bakılmaktadır. Bu destede yer alan karakterlerle fal baktıran kişinin; geçmiş, içinde bulunan zaman ve geleceği hakkında türlü bağlantılar yapılmaktadır. Katina falıyla, aşk yaşamı konusunda isabetli tahminler yapılabilmektedir. Bu sebeple de Katina, fal meraklılarının sıklıkla başvurduğu bir işlem türüdür. Katina falı; yaşam, ilişki, karar ve 3 kart olmak üzere toplamda 4 farklı açılıma sahiptir.

  Katina Falı Yaşam Açılımı

  Katina falında açılan yaşam açılımıyla istenen her türlü soruya cevap aranabilir. Toplam 10 kart ile yapılan bu açılımda geçmiş olaylar öğrenilebilir ve gelecekte karşılaşılabilecek olaylar tahmin edilebilir. Fal baktırmak isteyen kişinin net bir sorusu olmadığında, yaşam açılımı yapılması tavsiye edilmektedir.

  Katina Falı İlişki Açılımı

  Katina ilişki açılımı, bu falın en doğru sonuç veren açılımıdır. İlişki açılımında genellikle aşk konusunda yorumlar yapılsa da aile, arkadaşlık, akraba ve komşuluk ilişkileri için de cevaplar bulunabilmektedir. Katina aşk falının ilişki açılımı, karar açılımına benzer şekilde 7 kart kullanılarak yapılmaktadır. Bu noktada fal baktıran kişinin herhangi bir soru sorma zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak açılım esnasında sorulabilecek en güzel soru söz konusu kişiyle ilişki durumunun ne olduğu ve ne olacağı şeklindedir.

  Katina Falı Karar Açılımı

  Katina falıyla karar açılımı yapabilmek için desteden 7 farklı kart seçilmesi gerekmektedir. Adından da anlaşılacağı üzere bu açılım kişinin sorularına net bir cevap sunabilmektedir. Karar açılımında sorulan en yaygın soru ise eldeki seçeneklerden hangisinin kişi için daha iyi olduğu hakkındadır.

  3 Kart Açılımı

  Katina 3 kart açılımı; geçmiş, şimdi ve gelecek arasında bağlantı kurularak yapılır. Buna göre fal baktıran kişinin desteden aldığı kart hangi zamana denk geldiğine göre farklı manalar taşır. Bu açılımda kişinin mevcut durumu hakkında genel bilgilere ulaşılabilir. Gelecekle ilgili sorulara da yanıtlar aranabilir.

 


 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: