13 Ekim 2020 Salı

Murat Duası ile Muradıma Kavuştum Çok Şükür Allah’ım

  

Murat Duası ile Muradıma Kavuştum Çok Şükür Allah’ım

ğer reyhan ve akik üzerine okunan murat duası ile en kuvvetli istek duasını öğrenmek, dileklerinizi ve hacetlerinizi bu şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız, bu murat duası tam size göre; fakat reyhan çiçeğinin ve akik taşının bu dua içerisinde uygulanmasının çok değerli ve kıymetli olduğunu, haliyle duanın kabulüne vesile olacağını da bilmek gerekir.

Şimdi 1 adet reyhan çiçeğini ve 1 adet akik taşını alarak sessiz bir yerde reyhan çiçeğinin üzerine şu esmaları okuyun:

Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir

Bu esmaları okuduktan sonra, akik taşının üzerine de şu dilek duasının sözcüklerini okuyarak murat duasına devam edin:

“İlahi şehadet aleminde ve gayb aleminde bulunan varlıkların her birinin sahibi sensin, çünkü her ne kadar şehadet aleminde görünen varlıkları temaşa etsek de gayb âlemindeki varlıklara hiçbir şekilde ulaşmamız mümkün olmamaktadır. Fakat görünen ya da görünmeyen her türlü varlığı kudretinin tecellisi ile ortaya çıkaran sensin, bu nedenle gerek gıyabımızda bulunsun gerek gözümüzün gördüğü noktalarda bulunsun, her bir varlık senin eserin olarak ortaya çıkmaktadır. Sen varlıkların takıldığı handikapları ve onların yoluna engel olan girdapları ortadan kaldırıp onları hande ve tebessüm ile karşılar, kendi hanene misafir eder ve muratlarını vermek istersin. Han da senin eserindir hancı da senin eserindir, saltanat senin olduğu gibi izzet ve kemal de senindir; ağlamak da gülmek de senin eserindir ve geride kalanların da ilerleyenlerin de sahibi sensin. Çünkü ilmin aydınlığına ve fıkhına ulaşanlar da karanlığın zulmetinde sürünenler de senin yönlendirmen ile bu yola girmektedir. İlahi her bir varlığı istila edip fetheden mevcudiyetin ile isyankarları ve asileri yola getirip onlara boyun eğme şerefini sen verdiğin gibi tecellilerin ile inşa ettiğin bu varlık dünyasında kötülükleri işgal edip iyilikleri ilka eden de senin kudretindir. Doğudan batıya ve güneyden kuzeye kadar her bir noktaya ulaşan desti kudretin, beste beste örülen bu dünyanın tek kurtuluşu ve kaleminle yazmış olduğun kaderin, bizim yegane dayanak noktamızdır. Hiçbir noktada bulunmayan keşmekeş ve yıldızlardan çiçeklere kadar her bir noktayı saran intizam ve düzen, beşerin bulaşık elinin kirletmiş olduğu dünyaya nezafet veren ve her bir kişveri muntazam bir şekilde irade eden krallığın, la mekan olan varlığına delalet etmektedir. Bu durumda dalalet bataklığında kalmak eblehlikten ve aptallıktan başka bir şey değildir. Bu bilinç ile murat duasını sana sunup mahzunluktan ve derde gark olmaktan kurtulmayı ve bize mahviyet içerisinde bir melahat vermeni istiyoruz. Murat duamızı kabul eyle Allah’ım.”

Bu ifadeler de okunup bitirildikten sonra çok tesirli bir dilek ve hacet duası olan bu murat duası nihayete ermiş olacak ve bu sayede mutluluğun şifresi de çözülmüş olacaktır inşallah.

Kanıtlanmış olduğu bildirilen bu duayı yaparken, dua içerisinde geçen sözcüklerin eski alimlerin sözleri olduğunu ve bunun Arapça halinin okunması yerine, Türkçe versiyonunun okunmasının çok daha faziletli olduğu bilgisini de hesaba katmanız gerekir. Çünkü kişi anladığı dilde okuduğu duaların fazileti ile gelişir ve muradını elde edebilir.

Reyhan ve akik ile gerçekleştiren bu murat duasını yapan kişiler, bu uygulamayı mümkün mertebe abdestli bir şekilde yapmalıdırlar, çünkü abdest bir nevi duanın kilidini açan bir anahtar fonksiyonunu icra edecek ve size duanızın kabulünde ciddi bir katkı sağlayacaktır.




PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: