7 Ocak 2018 Pazar

3D Modelleme Ve Flycam Hizmetleri

  İnşaat sektörünün öne çıkan ihtiyaç duyduğu yanlarının başında havadan çekimler gelmektedir. Zira bir inşaat firmasının reklamını yapacağı binalarının 360 dereceden tamamiyle görülebilmesi gerekmektedir. Ancak böyle bir görünüm sağlayan inşaat firması hem daha tesirli hem de daha profesyonel bir yaklaşım sergilemiş olur. Bu manada inşaat sektörünün ihtiyaç duymuş olduğu tüm havadan çekim çalışmaları ve hemen peşinden montaj ve yenileme çalışmalarına yönelik olarak inşaat havadan çekim hizmetleri verilmektedir. Verilen bu hizmetler çerçevesinde de daha nitelikli bir şekilde kaliteli üç boyutlu çekimler yapılması sağlanmaktadır.
 Üç boyutlu çekimler
  Bu inşaat havadan çekim hizmetlerinin bir başka özelliği de tamamen üç boyutlu çekimler olmalarıdır. Drone kamera sistemleri ile yapılan bu 360 derecelik çekimlerle daha kaliteli bir inşaat sektörünün ortada bulunduğu hemen gözlemlenebilmektedir. Tüm bu unsurlar dikkate alındığında da sahiden tamamiyle değişik üç boyutlu çekimlere yer verilerek bunlar ışığında 3D modellemelerin de yapılması olası olmaktadır. İnşaat haritalarının hazırlanması, flycam hizmetlerinin bir parçası olarak inşaat havadan çekim işlemlerinin bütünleyici istikametidir.
 3D modelleme

  Çekimlerin yapılmasının hemen peşinden ihtiyaç duyulan montaj ve kurgu işlemleriyle beraber inşaat projesinin tanıtım evresine da böylelikle geçilmektedir. Bu manada düşünülerek 3D modellemesine yönelik verilen işlemler inşaat havadan çekim işlemlerinin son derece önde gelen özelliği olarak dikkat çeken bir özelliği oluşturmaktadır. Bütün bu özellikler baz alındığı vakit da tamamiyle nitelik isteyen tüm istikametleriyle her zaman kaliteli çekimler yapılmasına çalışılarak son derece önde gelen hizmetler aktarılmaktadır. Bütün bu önde gelen hizmetler itibariyle daimilik istikametine dayanarak tüm hatlarıyla 3D modelleme hizmetlerinin verildiği bilinen bir gerçekliği alana getirmektedir.
 360 Derece Flycam

  İnşaat sektörünün gereksinim duyduğu inşaat havadan çekim tüm özelliklerle tamamen farklı bir anlayış doğrultusunda verilen flycam hizmetleri drone kamera sistemleriyle verilen belli başlı özellikler arasında bulunmaktadır. Bütün bu özellikler dikkate alındığı zaman da son derece farklı yanlarının bulunduğu ve bu farklı yanları doğrultusunda da verilmeye devam edilen tüm işlemlere yönelik kaliteli bir sürecin alana getirildiği görülmektedir. Bunlar açısından düşünülerek drone kamera sistemleriyle tamamen farklı özellikler düşünülerek her yerden görüş açısına sahip bir hizmetin verildiği görülmektedir. Bu manada da tamamen farklı ve tamamen öne çıkan kalite standartları yüksek halde tutulan bir çalışmalar alana getirildiği görülmektedir. Bütün bu noktalar dikkate alındığı zaman da her yerden izlenebilen ve her yerden anlık takip yapılabilen bir sistemin oluşturulduğu görülmektedir. Tüm bunlar da farklılıklar taşımaya devam eden istikametleriyle tamamen nitelikli ve tamamen farklılıklar taşımaya devam eden bir anlayış çerçevesinde bir hizmet ortaya koymaktadır. Ortada duran bu hizmetler baz alındığında da her yerden kolayca yerine kazançlan bir çalışmanın ortaya konulduğu ve bu manada tamamen etkin bir çalışma taktiğine dayanan unsurlarla nitelikli çekimlerin yapıldığı bilinmektedir.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: