7 Ocak 2018 Pazar

Açık Hava Reklamcılığı Ve Tabelalar

  Boyut olarak büyük olan ve yol kenarlarında bilhassa şehirlerarası yolların kenarlarında kullanılan totem tabela çeşitleri, ışıklı veya ışıksız üretilmektedir. Petrol istasyonlarında, fabrikalarda, alışveriş merkezlerinde ve benzeri büyük firmalarda, totem tabela, görkemli bir görünüşe sahip olduğu için seçenek edilmektedir. Ayaklı, tek sütun halinde, sütun üzerinde tabelalı gibi bir hayli çeşitle üretilen totem tabelalar, uzak mesafeden okunacak şekilde tasarlanmaktadır. Üç istikamete bakan devasa totem tabela çeşitleri, renk uyumlu hazırlanmaktadır. Okunaklı fontlarla yazılması şart olan bu totem tabela çeşitleri, yol kenarlarında yola bakacak şekilde tasarlanmaktadır. Yoldan geçen araçlara mani olmayacak şekilde tasarlanan totem tabelalar, kaldırım üzerinde yürüyenler için de her hangi bir engel teşkil etmemektedir.
 Hava Şartlarına Dayanıklıdır

  Yağmur, güneş, kar ve soğuk hava gibi negatif hava şartlarına karşı dayanıklı olan tabela kategorisinde, kutu harf tabela çalışmaları, renk ve ışıklandırma kategorisinde oldukça kaliteli özelliklere sahiptir. Kutu harf seçeneklerinde iki renk uyumu ve ışıklandırma gibi özelliklerle üretilen bu çalışmalar, tesirli reklam özelliklerine sahiptir. Işıklı tabela çeşitlerinde, 20’li seri bağlama özelliklerine sahip olan modül ledler seçenek edilmektedir. Mercekli modül ledler, diğer ledlere göre daha fazla ışıklandırma özelliklerine sahiptir. Açık hava reklamcılığının en ehemmiyetli adımı olan tabelalar, firmanın dekor yapısına göre tasarlanmaktadır.
 Renk Tercihi

  Uygun renklerin seçenek edilmesi, okunaklı yazı fontlarının tercihi, logonun uygun yere yazılması, tabelanın görüş alanına kurulması, uygun büyüklüğün seçilmesi ve sektörle alakalı resimlerin seçenek edilmesi gibi konular, tabela sektörünün en ehemmiyetli konusudur. Tabela ücretleri, tabelanın cinsi, boyutları, eklentileri ve işçilik gibi kategoriler belirlemektedir. Açık hava reklamcılığının en ehemmiyetli ilk adımı olan tabelalarda, işçilik çok ehemmiyetlidir. Deneyimli ve ile ilgili uzman firmaların çalışmalarını seçenek etmelisiniz. Font tercihi, renk tercihi ve baskı çeşitleri, ihtisas isteyen konulardır.
 Uyumlu Özellikler

  Tabela çalışmalarında en ehemmiyetli hususlardan biri uyumdur. Firmanın isimi, telefonu, adresi ve logosu, uyumlu bir şekilde tabelaya yansıtılması gerekir. Kullanılan renkler, yazının ve logonun bariz olmasında tesirli olmalıdır. Montaj işlemlerinde, alınan ölçülerin doğruluğu, tabelanın takılacağı nokta, özel olarak seçilmesi gerekir. Tabela çalışmalarında ölçü alım işlemlerinden sonra, tabela takılacak yerin resmi çekilir. Bu resim üzerinde, tabela ustaları bir hayli sanal çalışma gerçekleştirirler. Bu çalışmalar neticeninde istediğiniz tabela çeşidine uyumlu bir hayli tercih ortaya çıkacaktır. Bilgisayar üzerinden bu çalışmalar görüntülenir ve bu çalışmalardan seçenek edilen çalışma hemen yapılmaya başlanır. İmal edilen tabela, aynı gün kısa müddette montajlanabilir.
  Işıklandırma işlemleri, harf altında veya harf üstünde olabilir. Spot ışıklandırma şeklinde gerçekleşen ışıklandırma çalışmaları da vardır. Bilhassa totem tabela çeşitlerinde spot ışıklar seçenek edilmektedir. Dijital baskı, model led düşeme işlemleri, spot ışıklar ve kutu harf çalışmaları, yağmurdan etkilenmemektedir. Güneş ışınlarının zarar veren tesirlerine dayanıklı olan çalışmalarımız, uzun yıllar dayanıklı özelliklere sahiptir.



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: