7 Ocak 2018 Pazar

Tabii Saç Görünümünde Yeni Bir Soluk: Saç Simülasyonu!

  Değişik nedenlerden dolayı ortaya çıkan kellik meselesi, son zamanlarda geniş bir kesimin karşılaştığı ve başa çıkmaya çalıştığı bir problemdir. Değişik yol ve uygulamalar ile kellik meselenini ortadan kaldırmak için ciddi bir harcama yapılmakta ve daha önceki dış görüntüye sahip olunmaya çalışılmaktadır. Genetik etmenler, ilerleyen yaş unsuru, ilaç kullanımına bağlı olarak kelliğin ortaya çıkması ve çeşitli cilt rahatsızlıklardan dolayı meydana gelen kellik, bazı vakit çözümü olan meseleler olsa da ne yazık ki genel olarak baktığımız vakit geri dönüşü olmayan bir yoldur. Saç köklerinin zayıflayarak can vermesi ve bu bölgede bir daha yeni saç çıkmamasından dolayı ortaya çıkan kellik meselesi, alanın genişliğine göre bir takım vakit saç ekimi gibi uygulamaların yapılmasına da mani olmaktadır. Saç simülasyonu yaşanan tüm bu meselelere karşı günümüzün en yeni ve teknolojik uygulaması olmakla birlikte kellik görünümünü hayatınızdan çıkartmanızı sağlıyor!
 Özel gelişmiş aletler ve boyalar yardımı ile saç cildine natürel saç görüntüsü verilmesi işlemine saç simülasyonu denilmektedir. Saç dövmesi olarak da isimlendirilen bu metot, günümüzün en hızlı ve tesirli netice veren metotlarının başında bulunuyor. Gelişmiş bilgisayar yazılımları ile kişinin nasıl bir görünüme sahip olması belirlendikten sonra uygulama yapılacak alanın genişliğine göre yarım saat ile 3 saat arasında değişen bir müddette doğal saç görünümü ele geçirilmekte ve işlem sonrasında kişiler günlük hayatlarına kaldıkları yerden devam edebilmektedirler.
 Saç simülasyonunu kimler yaptırabilir?
 Diğer uygulamalarda bulunan yaş hududu ve belirli kriterler saç gölgeleme işleminde bulunmamaktadır. Kadın ve erkek tüm fertler, rastgele bir yaş hududu veya şartlar gerektirmeksizin kellik görüntüsünü saç simülasyonu ile giderebilir, seyrek saç görünümünü daha dolgun görünen saçlara kolaylıkla dönüştürebilir. Günümüzün en kalıcı ve tesirli uygulamaları arasında bulunan saç simülasyonu zamandan ve bütçeden sağladığı avantajlar ile her geçen gün daha fazla kişi tarafından uygulanmaktadır.
 Saç simülasyonu ücretleri
  Saç simülasyon ücretleri uygulama yapılacak alanın genişliğine göre farklılık göstermektedir. Uygulama öncesi kişilerin sahip olmak istediği doğal saç görüntüsü doğrultusunda bir çalışma belirlenmekte ve fiyatlar bu kriterlere göre oluşmaktadır. Diğer yöntemlerle mukayese ettiğinde ise saç simülasyonu oldukça uygun rakamlardan oluşup, her bütçeye uyumludur. Bu sayede ciddi giderlere gerek kalmadan ihtiyacı olan herkes saç simülasyonu yaptırarak kellik görüntüsünü hayatından tamamiyle çıkartma fırsatı ele geçirmektedir.
  Saç simülasyonu günümüzde kellik meselenine karşı alternatif analiz eder arasında en sık müracaatlan yöntemler arasına girmiştir. Uygun ücretleri, kısa müddette doğal saç görünümüne sahip olma avantajlarının yanı sıra, kişilerin kendi saç rengi ile uyumlu renklerin kullanılması ve uygulama esnasında kullanılan boyaların giderek renk değiştirmemesi nedenleri ile de bu metot seçenek edilmektedir. Kelliği hayatınızdan çıkarabilir ve daha önceki görüntünüze saç simülasyonu uygulaması ile yine sahip olarak aynalarla sulhabilirsiniz!


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: