7 Ocak 2018 Pazar

Alfa Romeo 146 Güvenli Online Yedek Parça Alışverişi

Araç yedek parçaları temin ve tedarik işlerinde E-Ticaret işlemlerini kullanarak alışveriş yapmak parça temin hızını arttırırken güvenli alışveriş tekniklerini de her geçen gün geliştirmektedir. Yan endüstri yedek ürünler kullanma yerine kaliteli özgün yedek parça kullanımını kolaylaştıran internet sitesi hizmetleri bu alanda değişik bir bakış acısı oluşturmaktadır. Yurt genelinde merkezi noktalarda depolar tahsis edilerek 80 binin üzerinde yedek parça çeşidi online satışa sunulmaktadır. İstanbul, adana, Konya, Ankara depoları gelen siparişleri en hızlı şekilde karşılayarak en uygun ücrete yedek parça satın alınmasına yardımcı olunmaktadır.
 Alfa romeo 146 Yedek Parça Kategorileri
  Alfa romeo 146 yedek parça kategorileri oluşturulurken alt kategoriler detaylı bir şekilde internet sitesinde ihtiyacı olanların incelemesi için ayrıntılar oluşturulmuştur. İnternet sitesinde yer alan yedek parça ürünleri gurupları içinde yer alan Alfa romeo 146 ayna aksamları ayna camı, ayna camı ısıtıcısı, kapı aynası, ayna muskası, ayna kapağı, dikiz aynası parçalarından oluşur. Aracın ateşleme sistemini denetim altına alan Alfa romeo 146 distribitor aksamları ateşleme beyni, buji takımları, distribütör kapağı, buji kablosu, distribütör, makara parçalarından oluşur.
 Yağ ve yakıt donanımlarını temizleyen klima hava akışını aracın iç bölümüne temizleyerek girişini sağlayan Alfa romeo 146 filtre aksamları toz bidonu, filtre kutusu, motorin filtresi, benzin filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi personellerinden oluşur. Aracın ani duruşunu hareket halinde hızının azaltılmasını eğik yüzeylerde sabit duruşunu sağlayan Alfa romeo 146 fren aksamları ve bijonlar bijon takımları, fren diski, ön fren balatası, fren hortumu, arka fren balatası, abssensörü, fren pabucu, hidrolik kabı, fren boruları parçalarından oluşur.
  Aracın sert darbelerde yolcuları rahatsız olmamalarını sağlayan bu arada tekerlek düzenlerinin uyumlu bir şekilde çalışmasını sağlayan Alfa romeo 146 süspansiyon ve ön düzen aksamları rot kolu, rot başı, salıncak, helezon yayı, viraj askı Z rot, balans kolu, amortisör, rot mili, rotil parçalarından oluşur.
 Alfa romeo 146 Yürüyen Aksam Yedek Parçaları
  Araçlarda yürüyen aksam denildiği vakit ilk akla gelen ön düzen ve aks aksamları olmaktadır. Aracın en ehemmiyetli parçalarını oluşturan ve tekerlekleri ön düzen takımları ile düzenli şekilde çalışmasını sağlayan güvenli şekilde online satışı yapılan aks aksamları aks körüğü, porya, aks kafası parçalarından oluşur. Bagaj ve kaputun araç içinden kontrolünü sağlayan ve araç kontrol mekanizmalarının hareket iletimlerini sağlayan teller kilometre teli, bagaj açma teli, kaput açma teli, gaz teli, vites teli, fren teli parçalarından oluşur.

  Araç üzerinde çalışan irtibat parçalarının birbiriyle bağlantı yerlerinden darbe almalarını engelleyen takozlar travers, motor kulağı, egzoz takozu, motor takozu, şanzuman takozu, amortisör takozu parçalarından oluşur. Araç ana bölümünü oluşturan motor aksamları krank, yatak, segman, piston, conta, eksantrik, triger, hava valfi parçalarından oluşur.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: