5 Eylül 2017 Salı

Bitkisel Cinsel Ürün Desteği

  Ortaya çıkabilecek bir çok sıhhat meselesi içerisinde çok fazla insan için konuşulması hoş kabul edilmeyen fakat her insanın yaş, sağlık sıkıntısı, stres, günün yorgunluğu, iş performansının yoğunluğu gibi nedenlerle yaşadığı cinsel sıkıntılar olmaktadır. Bu cinsel sıkıntılar insanın partnerine karşı kendisini kötü hissetmesine kapı aralamaktadır. Bu sebeple insanlar bu meseleleri çözüme kavuşturmak ve partnerine ve kendine güzel anlar yaşatmak istemektedir.
  Önceden bu vakte kadar insanlar bu meseleleri çözebilmek için de afrodizyak tesirli cinsel ürünlerin yerine kullanılabilen nebatları ve nebatların karışımından istek artırıcı macun gibi ürünler yapılmaktaydı. Bunlar tabi ki deneyimle sabit olarak veyahut tecrübeler ile bulunarak yapılmış ve son zamanlarda de hali hazırda kullanımları devam eden ürünlerdir. Şimdiki üretilen cinsellik ürünlerinde ise yalnızca emeline uygun şekilde oluşturulması sağlanıp sağlık meseleleri pek dikkate alınmamaktadır. Zira kimyevilerin birleşimi ile yapılan bu ürünler insan sağlığını bir çok istikametten etkileyen ve dikkat edilmediğinde ortaya meseleler çıkabilmektedir.
Neden bitkisel özlü ürünler ?
  Bu sebeplerden dolayı da artık insan sağlığına zararı olmayan tabii bitkisel cinsellik ürünleri imalatı bir çok değişik marka tarafından yapılmaktadır. Bu cinsellik ürünlerinin yapımında nebatların özleri, çiçekleri, tohumları, yaprakları, kökü gibi hangi tarafı faydalı olacaksa uygun şekilde hazırlanıp afrodizyak tesiri sağlanmaya çalışılmaktadır. Sıhhatinizi tehdit etmeyecek olan bu ürünlerde piyasa da diğerlerine göre daha pahalı olmaktadır. Sıhhatiniz için parayı düşünmeyip meselenizi en tesirli şekilde çözüme eriştirecek olan ürünü kaliteli, emin bir markadan satın almanız faydalı olacaktır.
Cinsel isteği artıracak ürünler
  Yalnızca belirli bir sıkıntıdan kaynaklı olarak isteksizlik oluşmamaktadır. Yalnızca bitkisel cinsel performans ürünleri cinsel hayatı artırmakla ilişkisi yoktur. Cinsel isteği artıracak, tetikleyecek değişik ürünlerde mevcuttur. Teknoloji gelişimi ile de çok fazla ve çeşitte insanların cinsel hayatını kuvvetlendirecek hem kadın hem erkek kullanıcılar için oyuncak tarzı ürünler bulunmaktadır. Bunlar ile daha eğlenceli ve istek dolu yakınlaşmalar yaşanabilmektedir.
Bitkisel olarak yardımcı olan ürünler
  Çoğunluğu Çin tarafından Orta Asya tarafında bulunan ve kullanılan ürünlerden bazıları da ülkemizde de yetiştiği bilinmektedir. Melekotu 18. yy dönemlerinde kadınların cinsel isteklerini artırmaları için kullandıkları bir nebattır ve tesiri kökündedir. En kuvvetli afrodizyaklardan denilen karanfil tanesi de güç vermekte tesirlidir. Kişniş ülkemizde de yetiştirilen ve kurutulmuşu şarap ile beraber tüketildiğinde tesirini hissettirirken fazla tüketimi istenilenin tersine kapı aralayabilmektedir. Meyan kökü toz haline getirildikten sonra maden suyu içerisinde ilave edip içilmesi ile saatlerce afrodizyak tesirini sağlamaktadır. Çadıruşağı otu da yalnızca Asya kıtasında yetişen ve kötü kokan bir nebat olmasına karşın ikazcı tesiri oldukça yoğundur. Zencefil cinsel duyguları hareketlendirmede tesirli ve içki karışımları ile insanın ateşini yükseltmekte tesirlidir. Bunlar yalnızca bir kaçı fakat bir çok değişik ürün cinsel manada insanlara yardımcı olmaktadır.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: