6 Eylül 2017 Çarşamba

Saç Pigmentasyonu ile Doğal Saç Görünümü

                Son yıllarda, saç dökülmeleri oldukça artış göstermiş olurken, ülkemizde bu sorun yaygın olarak görülmektedir. Her ne kadar daha sık rastlanan kişiler erkekler olsa da elbette ki bazı bayanlarda da fiziksel ya da psikolojik sebeplere bağlı olarak saç dökülmeleri kendini göstermektedir. Eğer ki, saçlarınız dökülüyor ve seyrekleşiyorsa, artık doğal yollar ile saç görünümüne ulaşabilmek mümkün hale gelmiştir.
                Yukarıda bahsetmekte olduğumuz durum, saç simülasyonu nedir sorularına cevap oluyor. Peki, cevapları biraz daha detaylandırmamız gerekirse, nelere yer vermemiz gerek? Aşağıda ki bilgiler dahilinde, konu hakkında fikir elde etmeniz mümkün olurken, en uygun yol olarak bu yöntemi tercih edebilirsiniz.
Saç pigmentasyon işlemleri ve doğal görünüm
                Bu işlem, ülkemizde ilk olarak, marka tescili kapsamında, Serkan BOZKURT tarafından yapılmıştır. BOZKURT, bu işlemlerin cerrahi bir operasyon olmadan gerçekleştiğini açıklarken, pek çok farklı TV kanalında da verdiği röportajlar ve açıklamalar ile müşterilerine destek oluyor. Peki, yöntem hakkında hangi bilgiler sizlere yardımcı olabilir?
·         Patenti alınmış bir sistem olurken, bilgisayarlı sistemler dahilinde, altın iğne kuralına uyumlu olarak uygulanan bir işlemdir
·         Kullanılan iğneler, insan vücuduna en uyumlu olan elemente önem verilerek üretilmiştir
·         Yine özel boyalar, B.C.N.T özel saç gölgeleme boyaları olurken, herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.
·         Bu işlem sonrasında, eğer ki istekler bu yönde olursa, sildirme işlemi de mümkün olmaktadır.
·         Örnek olarak, saç dövmesi yaptırıldığında, silinmesi zor hatta imkânsız olmasından dolayı, dövme işlemi yerine, saç simülasyonu işlemi tercih ediliyor.
Saç pigmentasyonu ne kadar süre geçerli?
                Yine kullanım şartlarına bağlı olarak ve cilt analizlerine bağlı olarak değişiklik gösterdiği gibi, genel olarak 3 ile 5 yıl aralığında değişmektedir. Yani, saç gölgeleme işlemi uygulandıktan sonra 3 ile 5 yıl aralığında tekrar bir işleme gerek kalmadan kolaylıkla kullanılabilir. Fakat, 3-5 yıl sonrasında yenileme işlemi gerekmektedir. İstenmediği durumlarda ise çok kolay yöntemler ile simülasyonu silmek mümkün olmaktadır.
Yan etkisi var mı?
                Bilinmesi gerekir ki, Serkan BOZKURT, ülkemizde ve Dünya’ da bu işi yapan en iyisi olarak tanımlanıyor. Zaten, insan vücuduna en uygun element altın olurken, iğnelerin de altın kaplama olarak üretilmesi, yan etkilerini tamamen ortadan kaldırıyor. Bunun yanı sıra özel boyalar tercih edilmesi de doğal saç görünümüne daha sağlıklı olarak ulaşılmasını hedefliyor. Böylelikle herhangi bir yan etkisi olmadan, doğal saç görünümüne kavuşmak oldukça mümkün.
Hamile bayanlar ve hasta kişiler
                Bu işlemler, genel olarak cilt ve deri problemleri olmayan, hamile döneminde olmayan ve sağlıklı olan kişilere uygulanmaktadır. Yani, kanser riski taşıyan ya da kanser hastaları için, hamileler ve cilt hastalığı olan kişiler için uygun değildir. Ek olarak, saç simülasyonu fiyatları hakkında bilgilere ulaşabilmek üzere, Serkan BOZKURT eşliğinde olan saç merkezi ile iletişime geçilebilir.

                

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: