20 Eylül 2017 Çarşamba

Saçlarınızla Göz Kamaştırın

  Gün geçtikçe hayatımızda bulunan stres ve sıkıntı miktarı da artmaktadır. Artan bu stres yoğunluğu ise insanlara değişik şekillerde geri dönüşte bulunmaktadır. En çok görünen tesir ise saç dökülme meselesidir. Kişilerde yerel veyahut tamamiyle görülmekte olan saç dökülme meselesinin en büyük nedeni stres olmasına karşın, bazen kalıtsal hastalıklar bazen de kullanılan ilaçların yan etkileri bu meselesi tetikleyebilmektedir. Ancak bu mesele bir hayli farklı yol ile giderilebilmektedir. En çok kullanılan yöntemlerden birisi saç dövmesidir.
Saç dövmesi ve saç ekimi ile ilgili her şey
  Bu işlem önceden günümüze kadar gelen en bilindik metotlardan birisidir. Ancak dövme uygulamasında kullanılan boyalar ilerleyen senelerde mavi veyahut yeşil gibi renklere dönüşerek kötü bir görünüme kapı aralayabilmektedir. Bu arada dövme bilindiği gibi ömür boyu kalıcı olan bir işlemdir. Fakat bir takım fertler ilerleyen senelerde bir takım farklıklar yapmak istemektedir, dövme işlemi uygulatan insanlar ne yazık ki kalıcı olması neden le bu farklıkları gerçekleştirememektedirler. Saç ekimi cerrahi bir işlemdir. Bu yüzden de bu metodu seçenek eden fertlerde hasta psikolojisi yaratmaktadır. Uygulanması uzun vakit zarfları aldığı gibi, işlem nihayetinde kişinin iyileşme süreç de uzun bir vakit almaktadır.
Saç simülasyonu nedir, nasıl yapılır?
  Bu işlem başka bir deyişle saç simülasyonucerrahi bir işlem değildir. Bu yüzden bu işlem hastanelerde uygulanmaz. Bu işlem kurucumuz tarafından Türkiye’de heyetmiş olan ilk ve tek merkezimizde yapılmaktadır. İşlemin uygulanması kolay, acısız ve ağrısızdır. Takriben olarak bu uygulama 3 ya da 5 saat civarında sürmektedir. İşlem sonrasında ise saç ekiminde olduğu gibi uzun iyileşme süreçleri gerekmemektedir. Kurucumuz Serkan Bozkurt yeniden bir ilki gerçekleştirerek saç gölgeleme işleminde altın iğneleri kullanarak bu yöntemlerde bir çığır açmıştır. Kullanılmakta olan farklı kalınlıklardaki altın iğneler sayesinde her kişi içi kendi saç kalınlıklarına bağlı farklı iğneler kullanılabilmektedir. Ayrı olarak iğnelerin altın olması insan sıhhatine en zararsız madde olması nedeni ile işlemin kalitesini belli etmektedir.
  Kısaca saç simülasyonu nedirsualini izah etmek gerekir ise, bu metot saç dökülmesi yaşayan kişilerin dökülme olan bölgelerine küçük saç efektleri çizerek aç görünümü sağlamaktadır. Oldukça natürel bir görünüm ele geçirmeye yaran bu işlem netlikle bir dövme uygulaması değildir. Bu uygulamada merkezimizde kullanmış olduğumuz boyalar dermatolojik testlerden ve ağır metal testlerinden muvaffakiyet ile geçmiş ürünlerdir. Uygulamamız netlikle insan sıhhatine yatkın barışçıl bir işlemdir. Bu arada dövme gibi ömür boyu kalıcılık özelliği olmaması nedeni ile istediğiniz aman farklık yapma hakkını ele geçirmektesiniz.
  Bu uygulamanın ücretleri da diğer bir hayli uygulamayla benzer şekillerde bir takım etkenlerden etkilenmektedir. Yan saç simülasyon ücretlerikişiden kişiye değişir.  Saç dökülmesi meselesi ile karşı karşıya kalan ferdin dökülme yaşadığı alan ne artıkça fiyatlar da doğru orantılı olarak artış göstermektedir. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: