6 Eylül 2017 Çarşamba

Saç Pigmentasyonunda Altın İğne Farkı

  Genel olarak erkek fertlerde olan, alında açılma meseleleri, vakit geçtikçe, tepe noktalarına doğru devam etmektedir. Tamamiyle açılma olmasa dahi, seyreklikler mevzubahis oluyor. Böylelikle pek çok kişi saç ekimi ile ilgili bilgiler araştırırken, ne yazık ki saç ekiminin iyileşme süreci oldukça zor olmasından dolayı, diğer alternatifler daha mantıklı görünüyor.
  Bildiğiniz gibi, saç ekiminden sonra, kızarıklıklar, şişmeler ve ciltte dökülmeler gibi yan etkiler söz konusu. İyileşme süreci bu şekilde gerçekleşirken, bu meseleler ile uğraşmak istemeyenler, saç simülasyonu seçenek ediyor.
Saç simülasyonu nasıl yapılır?
  İlk olarak, konu ile ilgili hiç bilgisi olmayanları bilinçlendirmek yerine, Türkiye’ de en kaliteli hizmet veren bir merkezden söz etmek gerekirse, Serkan BOZKURT’ un kuruculuğunda hizmet veren merkezden söz edilebilir. Serkan BOZKURT, bu işlemleri, altın iğnelerin değişik ile müşterilerine sunuyor. Altın, bilinen üzere; insan vücuduna en uyumlu olan elementlerden birisidir. Böylelikle de rastgele bir yan tesir sunmadan, kızarıklık, tahriş ve şişlikleri ortadan kaldırıyor.
·  Saç pigmentasyonu veyahut saç gölgeleme olarak da bilinen simülasyon işlemleri, 3-5 saat aralığında bitirmektedir
·  Kişide olan açılma ve seyreklik vaziyetine göre müddetlerde farklılık görülebilir
·  Kullanılan altın iğnelerin yanı sıra, kaliteli saç simülasyon boyaları seçenek edilir
·  Ağır metal testleri yapılmış ve dermatolojik olarak onay almış olması ile emin bir uygulamalıdır
·  Bilgisayarlı sistemler ile, altın kaplamalı iğneler kullanılarak, minimal uyuşmalar sonrası, tabii saç efektleri verilir
·  İyileşme müddeti yoktur ve gün içerisinde normal yaşantınıza dönebilirsiniz
·  Bu işlem, herhangi bir cerrahi operasyon değildir. Kesi ya da dikiş gibi işlemleri içerisinde barındırmaz
·  Hastalanan kişiler değil, saç meselesi yaşayanların tercihleri arasındadır
·  Bay ve bayan olmak üzere, herkes bu sistemden istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilir. Lakin, bir takım kirşlerin bu işlemlerden uzak durması Serkan BOZKURT tarafından tavsiyeler arasında bulunuyor.
o  Gebe bayanlar için önerilmez
o  Rastgele bir cilt ve cilt hastalığı, rahatsızlığı olanlar için uygun değildir
o  Kanser teşhisi koyulmuş ya da kanser kuşkusu olanların kullanımı doğru değildir
Kişiye göre uygun iğne seçimi
  Genel olarak diğer merkezlerde, her kişi için aynı tip iğne kullanılsa da Serkan BOZKURT’ un Türkiye’ de bu sistemin patentini alması ve her kişiye özel olarak kalınlıkta altın iğne tercih etmesi, elbette ki tercih sebepleri arasında yer alıyor.
  Daha doğal bir saç görünümü ele geçirmek hesabına, kişinin saç kalınlığına uygun olan iğneler seçenek edilmelidir. Sektörde kaliteli hizmet veren ve çözüm odaklı çalışmalarını sürdüren BOZKURT, daha natürel görünümlü saçlara kavuşmanızı sağlarken, saç dövmesi ile karıştırılmaması gerektiğini de vurguluyor.
  Genel olarak, saç simülasyonu nedir ile ilgili bilgiler vermiş olurken, yeniden saç simülasyonufiyatları da açılma ve seyreklik vaziyetine göre farklık gösteriyor. Konu ile ilgili ayrıntıları, merkezin bilgi departmanı ile görüşebilir, randevunuzu alabilirsiniz.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: