6 Eylül 2017 Çarşamba

Probleminiz Saçınız Olmayacak

  Her mesele gibi saçlarda insanın moralini bozan, modunu düşüren bir mesele ortaya çıkarmaktadır. Zira insanlar her daim güzel görünmek için saçları ile ilgilenmekte ve saçları güzel olsun diye kuaförlere bir sürü paralar vermektedir. Bu manada da insanlar için nasıl bir konumda olduğu anlaşılmaktadır. Saç dökülmeleri de insanların en son isteyeceği sıkıntılardan birisi olacaktır. Saç dökülmesi ile insanlar kendilerini kötü hissedip, tarzlarını ve kendilerini güzelce dile getirememektedirler. Bu sorunla da insanlar önceden beri uğraşmakta ve çözmek için çabalamaktadır. Şuan ki gelişen teknoloji ile daha hızlı şekilde çözüme erişme yolları vardır fakat kullanan kişiler belirli sebeplerle değişebilmektedir.
Bozkurt farkı nedir ?
  Ülkemizde saç sorunlarına çözüm saç ektirmek veyahut saç varmış görüntüsü veren yollar kullanmaktır. Bunlardan en yenisi ve en çok talep göreni de Serkan Bozkurt'un ülkemize getirdiği saç simülasyonu isimi ile sunduğu ve ilk marka tescili sahibi olan merkezine sahip olmasıdır. Her manada önde olan Serkan Bozkurt, bu uygulamayı kendisi geliştirmiş ve altın iğneli saç simülasyon metodu olarak merkezinde yaptığı hizmeti patentini alarak 4 şehirde bulunan merkezleri hariç diğer yerlerde kullanılmasını engellemiştir. Bozkurt'a göre saç simülasyonunedir sualinin yanıtı, kendi imalatımız olan B.C.N.T saç simülasyon boyaları başka bir deyişle bitkisel özlü bu boyalar ile bu sektöre has aletler yardımı ile başınızda saç olmayan bölümlere saç efekti verme işlemidir demektedir.
Ayrıntılı bilgi
  Oldukça kullanıcısı fazla olan ve yeni geliştirdiği bu yol ile daha da fazla kullanıcının alakasını çekmesi ile insanlara oturdukları yerde bu uygulamayı gerçekleştirebilme olanağı sunulmaktadır. Cerrahi bir operasyon geçirilmediği için acı yaşanmadığı her kullanıcı tarafından belirtilirken, 3 saat veyahut 5 saat arasında kişinin başında ki uygulama alanının değişimine göre saatler değişebilmektedir ancak en fazla 2 seansta işleminiz bitirmektedir. Tüm sıhhat açısından kontrolleri de ağır metal ve dermatolojik testler ile sağlanıp belgelenerek insanların içinin deşarj olması sağlanmaktadır.
  Her daim insan sıhhatini gözeten Bozkurt, natürel muhtevalı boyalar kullanması ve yara, şişlik gibi sorunlar yaratmayacak bir yöntem geliştirmiştir. Her saç teline uygun iğneleri ile de insanların saçlarının doğal görünmesini sağlamaktadır. Uygulama benzerliğinden saç dövmesi ile karıştırılmaktadır ancak netlikle aynı işlemler değillerdir. Zira saç dövmesi dövme iğneleri ve boyaları ile yapılmakta ve sağlık sorunları her daim görünmektedir. Boyaların kalıcı oluşundan da giderek yıkama, güneş ve diğer tesirlerden rengi değişmekte ve insanların görüntüsünü kötü bir vaziyete sokmaktadır. Halk arasında saç gölgelemesi ile bilinen diğer isimi ile bilinen saç yıkanması vaziyetine göre 3 ile 5 sene arasında kulanım müddeti ve natürel muhtevalı kullanım ile insan sıhhati tehdit edilmemektedir.
  Bir diğer yandan fiyatlar ülkemiz için ehemmiyetli konulardan biri olmaktadır ki, saç simülasyon ücretleri diğer metotlara göre acısız, hızlı, natürel, sıhhatli ve güvenilirliği göz önüne alındığında en uygun ücretlerde olurken, saç olmayan bölümün genişliği ve ne kadar yoğun olması istendiğine göre uygulanan saç efekt sayısı ile değişmektedir.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: