20 Eylül 2017 Çarşamba

Saçlarınıza Yine Sahip Olmanın Yolu

  Saçlarımız her daim bizim güzel görünmemizde büyük rol oynamaktadır. Tarzımızı, güzelliğimizi ve diğer insanlara göre farkımızı ortaya koyan vücudumuzun belki de en çok dikkat ettiğimiz bölümlerindendir. Saçların dökülmesi veyahut hiç olmaması insanların görüntüsünü değiştireceğinden kendini dile getirmelerinde mesele yaratmaktadır. Vaziyet böyle olunca insanlar kendini kötü hissetmektedir. Bu sorunları da çözüme eriştirecek olan kişide şuan da en çok talep gören Serkan Bozkurt'un yoludur. Ülkemize yeni bir saç sorunu çözme yolu getiren ve diğerlerine göre her manada avantajlı olarak meseleleri çözmektedir. İsmini kendisi belirlediği ve saç simülasyonu dediği metodu yeniden kendisi merkezlerinde geliştirmiştir.
Saç simülasyonu ile ilgili bilinmesi gerekenler ?
·  Ülkemizde önderliğini Serkan Bozkurt yapmaktadır.
·  Diğer bir isimi saç gölgelemesi olarak bilinmektedir.
·  Piyasada altın iğneli saç simülasyon metodunu kendisi geliştirmiştir ve patentini de almıştır.
·  Uygulama saç simülasyonu nedir dendiğinde kendi sektörüne uygun aletler ve natürel bitkisel boyalar ile saça efektler uygulanması ile yapılmaktadır.
·  Bitkisel özlü boyaları da kendi merkezlerinde B.C.N.T isminde üretmekte ve kendi uygulamalarında da kullanmaktadır.
·  Uygulama cerrahi bir müdahale değildir. Bu sebeple insanların acı çekmeden yaptırabileceği bir metottur.
·  Altın materyalinin kullanımı nedeniyle de kafanızda yara ve şişlik gibi sıkıntılara sebebiyet vermemektedir.
·  Her kişinin saç teli kalınlığı değişik olması sebebi ile 3 değişik altın iğne kullanılmaktadır. Uygulama sonrasında kendi saçınızın kalınlığında yapıldığı için bir işlem uygulandığı anlaşılmayacaktır.
·  Sıhhat açısından sorun yaratmayan yol öncesinde ağır metal ve dermatolojik testlerden geçmiş olması sebebiyle de insanların içinin rahat etmesini sağlamaktadır.
Diğer uygulamalar ile arasındaki fark
  kullanılan bir çok yöntem daha bulunmaktaydı ancak onların kimi sıkıntıları bulunmaktaydı. Bunlara bakılacak olur ise; saç dövmesi işlemi saç simülasyonu ile çok karıştırılmaktadır. Saç dövmesinde dövme boyası kullanılmaktadır ve bu boyalar kalıcı olup giderek akmakta ve kötü bir görüntü ortaya koymaktadır. Ancak bitkisel saç boyaları kullanılan saç simülasyonunda hem rengi yapıldığı gibi kalır hem de saçta uzun müddet kalmadığından sıhhat sorunlarına kapı aralamamaktadır. Bir diğer farkı da saç dövmesinde tek tip ve metal alaşımlı alerji yapabilecek iğneler kullanılırken bu yöntem de 3 farklı tip kullanılmakta insanların saçlarına göre olurken bir diğer yandan altın iğne ile alerji gibi sorunlardan uzak olmaktadır.
  Bir ötekisi de saç ektirmedir. Bu yöntem uzun süre devam eden, cerrahi bir işlem olması ile insanların çekindiği, sonrasında saçta yara ve şişliğe kapı araladığı bir yöntem olurken, saç gölgelemesi kısa sürede biterken bir diğer yandan da acısız bir işlem olmaktadır. Sonrasında da hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilme olanağınız vardır. Hepsinin yanında saç simülasyon ücretleri daha uygun olan ve her kişinin uygulattığı alan ve efekt sayısı ile doğru orantılıdır. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: