16 Ağustos 2017 Çarşamba

Altının Gücünü Birde Saçınızda Hissedin

  Günlük hayatın sıkıntılarını en çok fark ettiğimiz bölüm saçlarımızdır. Hava kirliliği, toz, duman, günün yorgunluğu hep saçlarımıza tesir edip dökülmesine kapı aralamaktadır. İnsanlar kendisine bu nedenlere rağmen ne kadar savunsa da yaşlılık, sıhhat meseleleri ve genetik nedenlerle saçlar zaman zaman veyahut belirli bir bölgede dökülmektedir. Teknolojinin yardımı bu manada da saçın dökülmesine karşında yardımcı olmaktadır. Ancak bir takım metotlar hem kadın hem de erkekler için uygun değildir. Bilhassa bu ikilem saç ekiminde olmaktadır. Kadınlarda saç ekimi yapılmamaktadır. Erkeklerde yapıldığında da meseleler ortaya çıkmakta ve uzun müddet uygulanması gerekmektedir. Bunun yerine son senelerde ülkemizde yoğun şekilde kullanılan, öncülüğünü Serkan Bozkurt'un yaptığı, saç simülasyonu nedir suallerini insanlara yaşatan ve sonrasında uyguladığı yolu ile saç sıkıntısı yaşayanları rahata erdiren yoldur.
Peki saç dövmesi ile saç simülasyonu arasındaki fark nedir ?
  Saç simülasyonundan önce de kullanılan saç dövmesinde kullanılan dövme iğneleri kafa cildi için uygun bir yapıda değildir. Metal alaşımdan üretilen iğneler olduğu için kişinin alerjik sıkıntılarla karşılaşmasına sebebiyet verebilmektedir. Kullanılan iğnenin boyutu da tek tip olup 0.30 mikron olduğundan ince telli kişiler için yapıldığında hoş bir görüntü ortaya koymayacaktır. Bir diğer yandan saç dövmesinde dövme boyası kullanımı nedeni ile kafa cildinde kalıcı olduğundan rengi de giderek değişerek insanlara sıkıntı yaratmaktadır. Bunlara karşın saç simülasyonunda Serkan Bozkurt'un merkezlerinde saç kalınlıklarına uygun 0.18, 0.23 ve 0.30 mikron kalınlıklarında altın iğneler bulunmaktadır. Kendi geliştirdiği bu yol ile dünyada da bir ilki muvaffak olan Bozkurt, merkezlerinde ürettiği B.C.N.T bitkisel saç simülasyon boyaları ile de kafa cildinde kalıcı olmayıp 3 ile 5 sene arasında kullanımı sağlayan, yıkadıkça giderek akan sıhhatinizi etkilemeyen bir boya ile sıkıntınızı gidermektedir.
Neden altın iğne
  Natürel saç görüntüsün saç efekleri ile sağlayan merkezlerinde altın iğne kullanımının başlıca nedeni insan sıhhatini tehdit etmeyen bir materyal olan altının kullanım sonrası alerjik, yara, şişlik, kaşıntı ve kızarıklık gibi hiç bir sıkıntıya fırsat vermemektedir. Bu yüzden kendini geliştiren ve bu metodu kullanan Serkan Bozkurt, patentini de aldığı saç gölgelemesi için başka kişilerin kullanımına da mani olmuştur yalnızca kendi merkezlerinde kullanılmaktadır. Türkiye'de merkezi olan İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir'de şubeleri bulunmaktadır.
Ücreti ne kadardır ?
  Yalnızca belirli saç kalınlıklarındaki kişilere yapmayan ince saçlı kişilere de uygulayan Serkan Bozkurt, metodunun uygulamadan önce sıhhat açısından mesele olmadığını teyit etmek emelli dermatolojik ve ağır metal testlerine tabi tutulduktan sonra hepsinden muvaffakiyet ile çıkan altın iğneli saçsimülasyon ücretleri da yapılan uygulama gibi can yakmamaktadır. Uygulamanın yapıldığı saç olmayan bölgeye ve yapılacak efek sayısına göre artış göstermektedir. Daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilmek için ise iletişime geçilmesi gerekmektedir.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: