22 Ağustos 2017 Salı

İhtiyacınız Sadece Altın İğne Dokunuşları

                İnsanlarda psikoloji her zaman değişen ve düzeltilmesi için işlerin yolunda olması gerekir. İnsanlarda görünümlerinin kötü olduğu ya da hoş olmadığı söylenildiğinde bozulmaktadır. Bu sözlerin en büyük sebebi de saçlardan kaynaklanmaktadır. İnsanın kişiliğini tarzını ortaya koyan saçlar olmadığı ya da bir kısmının olmadığı durumlarda sıkıntılar yaşamaktadırlar. Bu hoş olmayan durumdan ülkemizde kurtulmanın bir kaç türlü yolu vardır. Bilinen yöntemlerden konuşmak gerekirse, cerrahi bir işlem ile gerçekleşen, ağrılı, uzun süren ve bu sürede acı ve yaralarla uğraşmanız gereken saç ektirme yöntemi olmaktadır. Tercihi başlarda çok olsa da sonradan oldukça azalmıştır. Diğeri saç dövmesi adında saçın olmadığı yerlere saç varmış görüntüsü vermek için dövme boyaları ile yapılan bir metottur. En yenisi ve en çok talep alanı da saç gölgelemesidir. Bunu bir kaç yıldır kullanan insanlara Serkan Bozkurt merkez açarak marka tescilini de sağlayıp açmış ve uygulamaktadır.
Uygulaması nasıl gerçekleşir ?
                Bu sektöre has üretilen aletler ve saç simülasyonu boyaları ile birlikte saç olmayan bölüme kişinin normal ya da yoğun saç görünümü istemesine göre yapılmaktadır. Bu aletler ve bitkisel boyalar ile bölgeye minik saç efekleri uygulama yolu ile istenilen sunulmaktadır.
Acılı bir işlem midir ?
                Saç ektirmek gibi cerrahi bir çok seanslı bir işlem olmadığından saç simülasyonu nedir diye araştıranlarda en çok ilgi çeken kısım acısız ve cerrahi işlemlerden uzak bir yöntem olmasıdır.
Uygulanma süreci nedir ?
                Bu anlamda kesin bir bilgi olmayacağı gibi 3 ile 5 saat arasında kişideki saç olmayan kısmın genişliği ve istediği saç yoğunluk görüntüsüne göre süresi değişmektedir. Ancak kısa sürede gerçekleştiği ve ağrısı olmadığı için talebi fazladır.
Sağlık testlerinden geçmiş midir ?
                Uygulama yapılmadan yapılan ağır metal ve dermatolojik testlerden başarılı bir şekilde geçmesi ile insan sağlığını tehdit etmediği ve kullanılabileceği belgeler ile tanımlanmıştır.
Serkan Bozkurt geliştirdi
                Ülkemizde çığır açan bir yöntem getiren Bozkurt, merkezlerinde geliştirdiği yöntemi altın iğneli saç simülasyonudur ve sadece kendi merkezlerinde uygulanmaktadır. Kattığı bu gelişim her anlamda farkını belli etmektedir. Öncelikle altın materyalini kullanma fikri sağlık açısından sorun yaratmayan, alerjik bir nedene sebep olmayışından ve rahatlıkla inceliklerde oluşturulup her kişiye uygulanabilmesidir.
                Her kişinin saç teli aynı kalınlıkta olmadığından merkezlerde de 3 farklı altın iğne boyutu mevcuttur. Yine kendi üretimi olan B.C.N.T saç simülasyon boyaları ile birlikte uygulanıp doğal saç görünümü sağlanmaktadır.
Fiyatları ne durumdadır ?

                İnsanlarımız bir işlem yaptırırken fiyatını da önceden bilmek istemektedir. Sağlık yönünde size yararı olacaksa fiyatın bir önemi olmamalıdır ancak bahsetmek gerekirse saça uygulanacak olan saç efeklerinin sayısının artışı, daha yoğun saç görünümü hissi fiyatı yükseltmektedir ve daha detaylı bilgi için ulaşılması gerekmektedir. 

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: