22 Ağustos 2017 Salı

Minik Saç Efektleri İle Saç Dökülmesinden Kaynaklı İzleri Silebilirsiniz

İnsan vücuduna hiçbir zararlı yan etkisi bulunmayan ve tüm dermatolojik testlerden başarıyla geçmiş boya kullanılarak saç problemi yaşayan kişilere minik saç efektleri ile saç dökülmesinin izlerinden kurtulabilmek mümkündür. Saç dökülmesinin izlerinden kurtulabilmek için kullanılan en yaygın yöntem saç simülasyonu olarak adlandırılmaktadır. Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan saç simülasyonu işlemi, Türkiye’de de pek çok marka tarafından da yapılmaktadır. Türkiye’de ise Serkan Bozkurt, saç simülasyonu işleminde kullandığı saç boyasında ve kullandığı altın iğneler sayesinde diğer ünlü markalardan önde yer almaktadır. Serkan Bozkurt’u diğer markalardan önde kılan özelliklerin başında altın iğne kullanımı ve B.C.N.T saç boyası kullanımı yer almaktadır.
Altın İğne ve B.C.N.T Saç Boyası Kullanımının Özellikleri Nelerdir?
                Saç simülasyonunda Serkan Bozkurt’un üretimi olan B.C.N.T saç boyası bitkisel içerikli bir üründür. Bu ürün tüm dermatolojik testlerden geçmiştir. Saç problemi yaşayan ve saç simülasyonu yaptırmak isteyen kişilerin bu testlerin onaylarını gönül rahatlığı ile Serkan Bozkurt’tan isteyebilmektedirler. Saç simülasyonunda kullanılan saç boyalarının en belirgin özelliklerinden birisi de vücuttan zamanla solarak atılmasıdır. Bu yönünden dolayı saç dövmesinden ayrılmaktadır. Saç dövmesinde kullanılan saç boyaları saç derisinden çıkmamaktadır. Ancak saç gölgeleme işleminde kullanılan saç boyası saç simülasyonu işleminde kullanılan boya ile benzerlik göstermektedir ve vücuttan zamanla solarak atılmaktadır. B.C.N.T saç boyası, dermatolojik olarak test edilmiştir ve yapılan ağır metal testlerinden başarılı bir şekilde geçmiştir. Saç simülasyonunda kullanılan altın iğne ile saç simülasyonunda çığır açan Serkan Bozkurt, saç problemi yaşayan kişilerde kusursuz bir çalışma sunmaktadır. Altın iğne sayesinde kişinin saç teli kalınlığına bağlı olaraktan saç simülasyonu sırasında kullanılacak iğnenin kalınlığı değişmektedir. Piyasada saç simülasyonu işlemi yapan kişiler tek tip metal alaşımlı iğneler kullanmaktadır. Metal alaşımlı iğneler kullanılarak yapılan saç simülasyonu işleminde kişide alerji riski çok yüksek olmaktadır. Ancak kişinin saç teli kalınlığına uygun olarak kullanılan altın iğne ile yapılan saç simülasyonu işleminde ise alerjik ciltlerde bile rahatlıkla kullanılmaktadır.
Saç Simülasyonu İşlemi Özellikleri Nelerdir?

                Saç simülasyonu işleminin son günlerde saç ekiminden de hızlı bir şekilde yaygınlaşması ile beraber saç problemi yaşayan kişilerde saç simülasyonu nedir, saç simülasyonu fiyatları nelerdir gibi pek çok sorular akıllarına gelmektedir. Saç problemi yaşayan kişilerde saç derisine yapılan minik efektler ile sorunlu bölgeyi kapatma işlemi saç simülasyonu olarak adlandırılırken saç simülasyonu fiyatları da saç dersinin açıklığına bağlı olaraktan değişmektedir. Saç simülasyonu yapılacak kişinin saç derisindeki açıklık büyük ise fiyat artacaktır. Ancak sorunlu olan bölge küçük ise daha makul bir fiyat olacaktır. Ayrıca saç simülasyonu uygulama saati de uygulanacak alana göre değişecektir. 3 ila 5 saat arasında saç simülasyonu işlemi sürmektedir. Saç simülasyonu hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için saç simülasyon merkezimizi ziyaret ediniz.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: