21 Ağustos 2017 Pazartesi

Hayatınızı Yine Yönlendirecek Metot

  Günün yorgunluğu, hava şartlarının negatifliğinden en çok saçlar etkilenmektedir. Etkiler insanların hoşuna gitmeyen saç dökülmeleri olarak karşılarına çıkmaktadır. Yalnızca bu sebeple değil kalıtsal bir takım hastalıklardan dolayı genç yaşlarda saçlarını çocuklarda kaybetmektedir. Yaşlı insanlarda bazılarında genetik nedenlerden yaşı ilerledikçe saçları dökülmeye başlamaktadır. Bu vaziyet hem erkek hem de kadınlar için çekilebilecek bir durum değildir. Zira yaşantıları süresince saçları ile kendilerini fark ettiren insanlar bu meseleyle baş etmek için değişik yollara müracaat etmişlerdir. Bunlardan şuanda en tesirli şekilde yardımcı olan Türkiye'ye bu yolu Serkan Bozkurt'un getirdiği saç gölgeleme yoludur.
Diğer yollardan farkı nedir ?
  En çok duyulan yol saç ekimidir. Bu yöntem ilk başlarda çok kullanılmış ancak cerrahi müdahale ile yapıldığı, rehabilitasyon sırasında kederli olduğu, sonrasında ise yara, şişlik, kızarıklık gibi meselelere sebebiyet verdiği bir çok olay olduğundan kullanımı şuan oldukça azdır. Ancak saç simülasyonuolarak da adlandırılan ilk kez Serkan Bozkurt'un ilk arka tescili sahibi ve şuan da en büyük merkezinde kullanılan bu yöntem de hiç bir cerrahi müdahale gerekmeden kısa vakitte acısız şekilde bitiren ve sonrasında günlük aktivitelere dönülme olanağı sağlayan bir her manada faydalı bir yöntemdir.
  Bir diğer tercih ise saç dövmesidir. İnsanların başında saç dökülen yerlere dövme boyaları ile yapılan bir teknik olmaktadır. Bu metotta kullanılan boyaların kalitesizliği ile belirli bir müddet sonra başınızdaki boya değişik renklere dönüşerek o ağrılı işlemi yenilemeniz veyahut sildirmeniz gerekecektir. Ancak saç pigmentasyonu olarak da bilinen saç simülasyonunda boyalar bitkisel özlü olup insan sıhhatine zarar vermeyecek şekildedir. Bu manada da Serkan Bozkurt, kendi merkezinde ürettiği B.C.N.T saç simülasyon boyaları ile dünya da isimi sayılır bir yerdedir. Bu manalı sebeplerden dolayı insanlar saç simülasyonunu seçenek etmektedir.
Serkan Bozkurt'a göre saç simülasyonu ve gelişimi
  Saç simülasyonu nedir izahı, saç meselesi yaşayan kişilerin saç olmayan bölümüne bu sektörde kullanılan özel aletler ve natürel muhtevalı boyalar ile bölgeye minik saç efekleri ile boyama işlemi olmaktadır. Bu müdahale diğerlerine göre daha kısa sürerek 3 ile 5 saat içerisinde değişen vakit aralığında bitmektedir.  Vaktin değişimi uygulanacak alanın artışı ile oluşmaktadır. Uygulanırken kişinin saç kalınlığına dikkat edilerek ona göre seçilen iğneler ile natürel saç görüntüsü ortaya konulmaktadır.
  Bunların yanında kullanımı bir kaç değişik merkezde de balayınca Serkan Bozkurt farkını yeniden belli edip getirdiği metodu geliştirip altın iğneli saç simülasyon metodunu oluşturmuştur. Şuan yalnızca kendi merkezinde uygulanan bu metodun ağır metal ve dermatolojik testlerden geçerek insan sıhhatini tehdit etmediği belirlenmiştir. Natürel ve güzel görünen saçlar için Serkan Bozkurt'a erişilmelidir. Bu yardımın karşılığı olarak saç simülasyonu ücretleri da iletişim adreslerinden erişilerek öğrenilmelidir. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: