31 Ağustos 2017 Perşembe

B.C.N.T Boyaları ve Altın İğne ile Saç Gölgelemesi

  Saç dökülmesi, alın ve tepe bölgelerinde açılmalar, günümüzün en sık karşılaşılan meseleleri arasında bulunuyor. Elbette ki bu meseleler, fiziksel ve psikolojik etmenlere bağlı olarak kendini göstermektedir. Vasati olarak bir kişi de 100.000 ile 150.000 aralığında saç teli bulunmaktadır. Ancak, yıllar geçtikçe, dış etkenlere veyahut psikolojik sebeplere bağlı olarak, dökülme alana gelirken, saç tellerinde oluşan azalma ile seyrek bir saç görünümü alana geliyor. Böylelikle de alternatif metotların arasında en sıhhatli olanlarından seçenek edilmesi gerekirken, günümüzün popüler seçimlerinden birisi de saç simülasyonu ön tasarıya çıkıyor.
Türkiye’ de ilk altın iğne kullanımı
  Türkiye’ de ve tüm Dünya’ da en büyük marka tescilli saç gölgeleme merkezi olarak hizmet veren Serkan BOZKURT, merkezinde kullandığı ekipmanlara ehemmiyet verirken, kişilerin sıhhatini da her daim üst düzeyde tutmaktadır. Kullandığı simülasyon boyaları, B.C.N.T farkı ile sunarken, ağır metal testlerinden geçmiş ve dermatolojik onay almış olarak kullanıcılarına sunmaktadır. Yeniden tercih ettiği iğneler de altın kaplama olurken, rastgele bir yan tesir olma vaziyeti ortadan kaldırılmaktadır.
  Bildiğiniz gibi, bir takım metaller ve elementler, pek çok kişiye alerji yapmaktadır. En bilinen etkileri arasında ise; kızarıklık, tahriş ve şişlik bulunuyor. İnsan vücuduna en uygun olan element altın olarak tanımlanırken, kullanılan altın iğneler ile bu yan etkilerden de her daim uzak duruluyor. Elbette ki Türkiye’ de bir ilk olan Serkan BOZKURT, tüm bu özellikleri ile ilk tercihler arasında.
Kaliteli hizmet anlayışı ve sıhhat
  Sizlerde, saç simülasyonu nedir diyorsanız, Serkan BOZKURT’ u tanımanız ve hizmetlerinden haberdar olmanız gerekiyor. Türkiye’ de bu hizmeti, en kaliteli şekilde müşterilerine sunması, onu her daim bir adım önde tutmaktadır. Bu işin en iyisi olarak tanınması da tabi ki, randevularını artırırken, işlemler için uygun buluşma vaktini iyi ayarlamanız ve yetkili ile müzakereniz gerekiyor.
Dövme ile karıştırmayın
  Bu işlemi seçenek etmek isteyen kişiler için birkaç bilgi daha sunabiliriz. Şayet ki, kalıcılığından kuşku ediyor ve dövme uygulaması ile karıştırıyorsanız, böyle bir vaziyet mevzubahis değildir. Zira, bilgisayar destekli altın iğne uygulaması, seçenek edilen özel boyalar ile bitiriyor. Bu sistem, geçici bir sistem olarak bilinirken, 3-5 sene kullanım olanağı sağlamaktadır. İstenmediği durumlar halinde ise silinmesi en az uygulaması kadar kolay. Bundan kaynaklı olarak saç dövmesi ile karıştırılmaması da tavsiyelerimiz arasında bulunuyor.
Cerrahi operasyon değildir
  Yeniden bir başka konu da cerrahi operasyonlardan tedirgin olan kişilere hitap ediyor. Uygulanan metot, minimal uyuşmalar sonrası, altın iğneler ile saç efektleri şeklinde gerçekleştirilmektedir.  %100 natürel saç görünümüne erişmek bu metot ile oldukça kolay.
  Ücretleri merak eden müşterilerimiz için ise, açılma bölgesine göre saçsimülasyonu ücretleri farklık göstermektedir. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: