16 Ağustos 2017 Çarşamba

Acı Çekmeden Yeni Saçlarınıza Kavuşun

  Kadın ve erkekler, güzel ve yakışıklı görünmek için kendilerine dikkat etmektedir. Bunu yaparken de saçlarını kendi tarzlarına göre yapıp veyahut yaptırıp kullanmaktadırlar. Her insan bu vaziyeti yaşayamamaktadır. Bilhassa küçük yaşlardan beri sıhhat meselesi yaşayan çocuklar, yaşlanma nedeniyle dökülen saçlar veyahut genetik olarak belirli vakitlerde azalan saçlar insanların görünümlerinden soğumalarına kadar yol açmaktadır. Bu yüzden insanlar Türkiye'de 2 seneden beri yoğun şekilde kullanılan saç simülasyon yolunu seçenek etmektedir.
Diğer yollarla farkı nedir ?
  Piyasada bulunan bu kadar çok yola karşın bu yolun daha yoğun şekilde kullanılması insanların elbette ki araştırmaları neticenindedir. Piyasadaki saç dövmesi şeklinde de saç meseleleri kapatılmaktadır ancak saç gölgelemesi ile aynı işlem değildir. Zira saç dövmesinde gerçek dövme boyaları ile ten üzerine yapılmaktadır bu boya da giderek yeşil ve mavi gibi asıl olması şart olan renkten daha garip renkler haline dönüşmektedir. Ancak aynı işlem olmadığı saç simülasyonunda tabii, bitkisel boyalar kullanılıp, insan sağlığının göz ardı edilmediği görülmektedir.
  Saç ektirmek ile karşılaştırıldığında, saç ektirme işlemi ağrılı ve uzun süren bir yoldur. Cerrahi işlemler de kullanıldığından insanlar bu yoldan soğumaktadır. Aksine saç pigmentasyon yolunda acısız ve cerrahi hiç bir işlem gerçekleşmeden, 3 ile 5 saat civarında uygulama müddeti olan bir yol olmaktadır. İşlem sonrasında ise, hayatınıza bu işlem gerçekleşmemiş gibi devam edilebilinmektedir.
Kim lider olmuştur ?
  Türkiye'de bir ilke imzalayarak insanlara saçlarına kavuşma olanağı sunan isim Serkan Bozkurt'tur.  2 sene önce saç simülasyon nedir suallerine kafalara taşıyan ve ilk saç simülasyon merkezini açan kişidir. İlk oluşu ile de ilk marka tescilini alan ve en büyük merkeze sahip olan kişidir. Kısa müddette insanlara yine saçlara sahip olma olanağını saça uygulanan minik efekler yardımı ile sağlamaktadır. Kendi merkezinde ürettiği B.C.N.T isminde bilinen dünyaca tanınmış kişi saç simülasyon boyası ile de bitkisel özlü karışımlarla uzun müddet sıkıntısız saç kullanımını sağlamaktadır.
  Liderliğini yaptıktan sonra bir çok değişik yerde de bu metot kullanılmaya başlarken Serkan Bozkurt, merkezinde altın iğneli saç simülasyon metodunu geliştirip dünya da bir ilke imzalamıştır. Altın materyalinin insan sağlına diğer materyallere göre en az tesir etmesi ile işlem sonrasında alerji, şişlik, kızarıklık gibi meseleler oluşmayıp, rahatça kullanabileceği doğal saçlar oluşturulmaktadır. Bu yöntem için kullanımdan öncede tüm dermatolojik ve ağır metal testleri meselesiz geçilerek bir kaç aydır kullanımı sürmektedir. Ancak bu yöntemi tercih edecek kişilerin patent sahibi Serkan Bozkurt'un merkezine gitmesi gerek zira yalnızca kendi merkezinde bulunmaktadır.
Kalitenin ücreti ne kadar ?
  İnsanlara her manada böyle fayda sağlayan yöntemin hemen peşinden saç simülasyonu ücretleri ise saçın uygulama alanın artışı ile belirlenirken asıl ücret aralıkları iletişim sağlanılarak öğrenilmektedir. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: