15 Ağustos 2017 Salı

stor perde çeşitleri

Büroların, hanelerin ve daha bir çok yerin kullandığı değişik tipte kendine uygun şekilde seçtiği perdeler vardır. Büronuzun, hanenizin istediğiniz tarzda olmasına yardımcı olan ve bitiren bir öğedir. Zira her manada ihtiyaç olduğundan olmazsa olmaz bir ürün oluyor ve kullanıldığı görülmektedir. Perdeler de giderek teknolojinin ilerleyişi ve endüstrinin yoğun şekilde kullanılışı sayesinde daha kaliteli, uzun ömürlü, diğerlerine göre avantajları bol olan perde modelleri piyasaya üreticileri tarafından sürülmüştür. Bu avantajlı ürünlerin en çok kullanılanı stor perdelerdir.
Avantajları ve özellikleri nelerdir ?
  Kullanımda her manada avantayı bulunan bu perdelerin bilhassa 2 yaşından daha büyük her kişinin kullanabilmesini sağlayan kolayca açılıp kapanan mekanizmaya sahiptir. İstenildiği istikamete mekanizma yerleştirilmesi ile metal veyahut plastik zincir yerleştirilmesi ile kolay bir şekilde açılıp kapanması sağlanmaktadır. Diğer perdeler gelende tül olurken nemde ve su tutmama özellikleri olmadığı için kolay kirlenip meseleler yaratırken stor perde modelleri gibi olan stor perdelerde akrilik ve su geçirmeme özelliği dikkat çeker ve en ehemmiyetlisi neme dayanıklı olup sıkıntı yaratmamaktadır. Üretilirken % 100 polyester maddeden yapılırken yanlarından atma ve sökülmesi sıfıra indirilmesi için eritme ip yolu kullanıldığı bilinmektedir.
  Stor perdelerde bir başka özellikte çift katlı olması ve en fazla % 30 oranında ışığın geçişine müsaade etmesidir. Bu sayede ortamı tamamiyle karanlık bir hale de getirmemektedir.
Çeşitlerini incelemek gerekirse
  Şıklığını perdeler üzerinde de göstermek isteyen kişilere özel stor perdelerde aynı model devamlı kullanılmakta ve bunlar hanenizin tarzına bağlı değişen baskılardan ya da desenlerden oluştuğu modeller bulunurken çocuk odaları içinde bu türü çizgi film kahramanları ile beraber yapılmaktadır. Daha şık ve sade hanelerde kullanılan modeli ise ekonomik denilen beyaz, kırık beyaz renklerinin kullanıldığıdır. Daha hareketli bir hanede ise simli modelleri göz doldururken, bürolar için daha koyu renklerin seçildiği karartma olarak bilinen modelleri seçenek edilmektedir. Bunların içerisinde fakat daha kullanışlı ve çok emelli olan çift mekanizmalı olan tül ve stor bölümü ayrı mekanizma ile çalışan modeli üreticiler tarafından alıcılara sunulmaktadır.
Ücretleri nasıl değişir ?
  İnsanların istekleri çeşitliliği oluştururken daha şık ve alaka gören modellerin ücretleri biraz daha fazla olurken, stor perde ücretleri gibi stor perdelerin de ücretleri satış sırasında metre kare cinsinden hesaplanır ve pencereniz ya da kapınızın arkasını cam bölümünün kapanması için en uygun en ve boy oranına göre alınır ve metre kare arttıkça ücrette artmaktadır. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: