31 Ağustos 2017 Perşembe

Altın İğne ile Alerjik Ciltlere Mükemmel Metot

  Cildi hassas olanlar, genel olarak pek çok element ve maddeden alerjik bir tepkiye girerek, cilt problemleri yaşarlar. Cilt hastalığı ile karşılaşanlar ise çok ehemmiyetli süreçlere girerken, ciltte tahriş, kızarıklık, şişlik gibi pek çok mesele ile baş etmek zorunda kalır. Sizlere söz edeceğimiz saç simülasyonu metodu ile kullanılan ekipmanlar, özel olarak tasarlanırken, Serkan BOZKURT’ un geliştiricisi ve önderliğinde olmasından kaynaklı da oldukça kaliteli olarak uygulanacaktır.
Saç simülasyonu bir dövme işlemi mi?
  Aslında bu konuda bilinen bir takım yanlışlar vardır. Her ne kadar, saç dövmesi gibi bir metot olsa da dövme işlemlerinde uygulanan ekipmanlardan çok daha değişik. Bilgisayarlı bir sistem bu metot için seçenek edilmektedir. Bunun yanı sıra, kullanılan simülasyon boyası ise, dünyanın en tanınmış ve en kaliteli boyası olan B.C.N.T boyaları olurken, rastgele bir yan tesir sunmadan, kişilere 3-5 sene süresince eşlik ederler.
  Geçici bir sistem olarak değerlendirilen bu yöntem, özel boyaların 3-5 yıl sonra renginin solması ve tabii olarak vücuttan atılması ile pek çok kişinin tercihleri arasındadır. Bundan kaynaklı olarak da dövme ile karıştırılmaması gerekir. Gönül rahatlığı ile kullanabilir, tesirinin geçmesi halinde de isteklerinize göre yenileme işlemi yaptırabilirsiniz. Yeniden 1 yıl sonra sildirmek isterseniz de bu olası hale getirilmiş olup, kolay metotlar ile vücuttan atılması olası olacaktır.
Cerrahi müdahale gerekiyor mu?
  İkinci bir seçenek sebebi ise, cerrahi bir müdahale, operasyon gerektirmemesidir. Rastgele bir kesi veyahut dikiş izi olmadan, doğal saç görünümüne saç gölgeleme ile erişebileceksiniz. Kullanılan iğneler, altın kaplama tasarıma sahip olurken, insan vücudu için mükemmel bir uyum içerisinde çalışacak ve kızarıklık, tahriş ve ciddi acı gibi yan etkileri de kullanıcılarından uzak tutacaktır.
Efektler ile dolgun saç görünümü
  Altın iğneler, kişiye özel olarak farklı kalınlıklarda tercih ediliyor. Bilmeniz gerekir ki, Serkan BOZKURT dışında hizmet veren diğer merkezlerde tek tip iğne kullanılmaktadır. Lakin, bu sistemin geliştiricisi ve önderi olan Serkan BOZKURT’, her saç kalınlığına uygun olarak iğne kullanması, verdiği saç efektleri ile daha dolgun saç görünümü sunuyor. Daha kaliteli hizmet almak için, en doğru kararı verebilirsiniz. Kısaca, saç simülasyonu nedir suallerine cevaplamış olurken, kimler yararlanamaz suallerine da şu bilgiler eşlik edecektir.
Kimler bu metot için uygun kişi değildir?
·  Kanser rizikosu taşıyan kişiler
·  Kanser hastaları
·  Cilt ve cilt rahatsızlığı olanlar
·  Gebe bayanlar
·  Daimi olarak saç rengini değiştirenler
Buluşma ve iletişim için
  Seçenek edilecek olan, saç simülasyonu ücretleri için, elbette ki öncelikle buluşma almanız gerekmektedir. Ön kontrol için bir gün belirlenecek olup, saç seyrekliği ve saç analizi ile ilgili bilgiler alınacaktır ve fiyatlar belirlenecektir. Bu konuda ayrıntılı olarak bilgilere, yetkili kişiler dahilide erişebilirsiniz. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: