8 Kasım 2017 Çarşamba

2017 Bebek Kıyafet Modelleri

  Her geçen sene bebek kıyafetleri sektöründe yeni ürünlerini tüketicilerine sunan üreticiler, yeniden 2017 yılında da en yeni kreasyonları ile reyonları doldurmaya başladı. Güz/ kış kreasyonları yeni yeni reyonlarda yerini alırken, pek çok değişik tanınmış marka, ürün çeşitliliği ve geniş renk kartelası dahilinde, ürünleri sunmaya devam ediyor.
  Elbette ki kış aylarında, bebeklerimiz için en yeni modeller, %100 pamuklu kıyafetler dahilinde seçenek edilirken, dikkat edilmesi şart olan bir başka hususta bulunuyor. Bu da kıyafetler üzerinde yer alan aksesuarların antialerjik özelliklere sahip olmasıdır. Genel olarak düğmeler, fermuar ve diğer aksesuarlar, kaliteli malzemelerden üretilmiş olması gerekmektedir. Kanserojen maddeler içermeyen boyalar kullanılarak renklendirilmesi gerekirken, bebek tulum modelleri de günümüzün en çok tercih edilenleri arasında.
Bebek uyku tulumları
  Bebeklerinizi tam manası ile desteklemekte olan bu tulumlar, farklı renk ve model seçenekleri ile sunulmaktadır. Sade tasarımlar olduğu gibi yine renkli ve desenli tulum modelleri de tercihler arasında. Genel olarak çıtçıtlı modeller tercihler arasında olurken, düğmeli veyahut fermuarlı olarak da seçim yapabilmek elbette ki olası oluyor. Sizlerde bu modellere görsel öğelerden erişerek, kendinize ve bütçenize uygun olanların seçimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Bebek giysi modelleri
  Elbette ki bebek elbiseleri dediğimizde hem erkek hem de kız bebek kıyafetler modelleri ön tasarıya gelmektedir. Genel olarak erkek bebekler için tulum pantolon göz önüne gelirken, kız bebekler için ise şık etek tasarımları ön tasarıya gelmektedir. Kız bebeklerinde seçenek edilen etek giysiler, çift askılı ve taş süslemeli olarak gündeme geliyor. Elbette ki etek ayrıntılarında, fırfırlar ve pile ayrıntıları bulunurken, fiyonk aksesuarlar da askılarında veyahut giysi üst bölümlerinde yerini almış vaziyette. Böylelikle kız bebekler için en şık, en şirin giysi modelleri seçenek edilirken, kırmızı, pembe, pudra gibi renk seçeneklerine göz atılabilir. Ek olarak ise, lacivert, siyah ya da beyaz elbise modelleri de son zamanlarda en çok tercih edilen modeller arasında.
Bebek takımları
  En şık bebek giyim ürünleri arasında, bebek takımları bulunuyor. Bu takımlar arasında, elbiseler, pijama takımları, eşofman takımları bulunurken, isteklere göre tercih yapabilmek mümkündür. Genel olarak eşofman takımları 2’li set halinde sunulsa da 3’lü set olarak, alt giyim, şişme yelek (dış giyim), t-shirt, sweatshirt (üst giyim) olarak seçeneklere sahiptir. Dış giyim olarak kullanılan şişme yelekler %100 pamuklu astardan üretilirken hem sıcak tutacak hem de oldukça yumuşak bir yapıya sahip olacaktır. Yine kullanılan kapüşon özelliği ile bebeklerinizi tamamiyle destekleyecektir. Alt giyim olarak kullanılan eşofmanda ise belden lastik desteği bulunması da bebeklerinizi oldukça rahat ettirecektir. Sizlerde bebek takımları arasından bu ürünlere görseller üzerinden erişerek, seçimlerinizi gerçekleştirebilir, farklı markalar ve modeller dahilinde ürünleri satın alarak, istek ve ihtiyaçları karşılayabilirsiniz.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: