8 Kasım 2017 Çarşamba

3-5 Saat Aralığında Tabii Saç Görünüme Kavuşun

  Saç tellerinizin belirli etmenlere bağlı olarak dökülmesi, alın ve tepe noktalarında açılmalara kapı araladıysa, seyreklikler kendini daha baskın gösteriyorsa, artık sizlerde kendinize en uygun yolu seçenek ederek, tabii saç görünümünüze kavuşabilirsiniz. Her ne kadar geçmiş senelerde yaygın olarak ‘’ saç ekimi ‘’ tercih edilse de son zamanlarda bu yol, yan tesirleri dahilinde artık çokta fazla tercih edilmiyor. Bildiğiniz gibi saç ekimi denildiğinde, uzun bir iyileşme müddeti akla geliyor. Ağrılı, kederli, kanama ve dökülme meseleleri ile beraber yara izleri de bunların beraberinde geliyor. Bu tesirlerden uzak kalmak isteyen erkek ve kadınlar, elbette ki başka alternatiflere göz atmak istiyor. Son senelerde da ‘’ saç simülasyonu nedir ‘’ suallerine cevap veren ‘’ Serkan BOZKURT ‘’ kişilerin gönüllerini deşarj olacak bir sistem ile hizmetlerinden söz ediyor.
Serkan BOZKURT kimdir?
  Serkan BOZKURT; bir hastalıktan kaynaklı saçları dökülmüş bir çocuk görmüş ve bu olay üzerine, saç ekimi veyahut ‘’ saç dövmesi ‘’ gibi yöntemlerin nasıl geliştirebileceği ile ilgili düşünmüş ve yeni bir sistem ile diğer iki yöntemden daha kullanılabilir bir yöntem geliştirmiş olan kişidir. Başka bir deyişle, ülkemizde; ‘’ saç simülasyonu ‘’ uygulamasını ilk geliştiren kişi olarak bilinmektedir. Elbette ki bu işlem için kullanılan ve dünyanın en kaliteli boyalarından birisi olan B.C.N.T boyasının da geliştiricisi, saç simülasyonu boyasının üreticisi olarak bilinmektedir.
Saç pigmentasyonu nasıl yapılır?
  Diğer bir isimi ise saç pigmentasyonu denilen bu uygulama, kişinin açılma ve seyreklik olan saç cildine uygun boyalar kullanılarak, dövme işlemine benzer bir uygulama dahilinde, saç efekti verilerek yapılmaktadır. İşlem için kullanılan boya ve iğneler, ağır metal testlerinden geçirilmiş ve dermatolojik olarak onaylanmıştır. Böylelikle rastgele bir yan tesirinin bulunmaması da tercih sebepleri arasında bulunuyor.
İşlem müddeti ne kadar?
  Her kişiye göre, uygulanacak bölgenin genişliği farklık göstermesi ile birlikte e’’ saçgölgeleme ‘’ işlemlerinin müddeti de farklık gösteriyor. Genel olarak 3 y isim a 5 saat aralığında süren bu işlemler sonrasında, dolaysız olarak normal yaşantınıza dönmeniz olasıdır. Başka bir deyişle, saç ekiminde olduğu gibi, 1 sene süresince kimi hareketlerden kaçınmanız gereksiz olurken, direkt olarak günlük faaliyetlerinize dönmeniz olasıdır.
İşlem ne kadar müddet ile yenilenmelidir
  Bu işlemde kullanılan boyalar, dövme boyalarından değişik bir yapıya sahip olurken, bitkiseldir. Bundan dolayı da 3 ile 5 yıl aralığında, kullanıma bağlı olarak, renkleri solar ve vücuttan atılır. Sonrasında ise yeniden isteğe bağlı olarak yenilebilir. Zati, dövme işlemleri yerine bu yöntemin tercih edilmesi de silinebilir özelliğe sahip olmasıdır. Bildiğiniz gibi dövme yaptıranlar ömür boyu o iz ile yaşamak vaziyetinde kalıyorlar. Bu bilgiler dahilinde ‘’ saç simülasyon ücretleri ‘’ için de Serkan BOZKURT ile görüşebilir, saç merkezini ziyaret ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: