12 Kasım 2017 Pazar

Saç Ekimi ve Saç Simülasyonu Arasında Ehemmiyetli Farklar

  Saç dökülmeleri, ne yazık ki hem bay hem de bayanların ciddi bir problemi haline gelmiştir. Her ne kadar ilk vakitlerde büyük açılmalar olmasa de ilerleyen dönemlerde alın ve tepe bölgelerinde ciddi açılmalar oluşurken, seyrelme ve sonrasında da kellik oluyor. Bu vaziyetten rahatsız olan kişiler ise alternatiflere göz atmak isterken, öncelikle saç ekimi gibi ciddi yan tesirleri olan bir yol ile karılaşıyor. Ancak, saç ekimi, pek çok kişi tarafından kullanılmış ve ciddi bir iyileşme süreci olan yöntem olması dahilinde, son senelerde seçenek edilme oranı oldukça düşüş yaşıyor. Peki, saç ekimi yerine hangi yöntem tercih edilebilir?
  Saç ekimi yerine, yeni bir sistem olan saç simülasyonu / saç pigmentasyonu yöntemi tercih edilmesi oldukça daha mantıklı olacaktır. Ekim işlemlerinin yan tesirlerine yer verecek olursak, bu vaziyette haklılık hissesi oldukça yüksek olacaktır.
Saç ekimi yan tesirleri nelerdir?
  Saç örneklerinin alındığı noktalarda his kayıpları olan ilk etkiler arasında. Yeniden saç köklerinin alındığı noktalarda ise yara görünümleri alana gelmektedir. Elbette ki kimi kişilerde, saç köklerinin alındığı noktalarda kanamalar da oluyor. Bunun yanı sıra 1 sene gibi bir uzun iyileşme müddeti mevcuttur. İyileşme müddeti ise zor bir dönem olurken, cilt de dökülmeler görülürken, meseleli bir bölge haline geliyor. Bu yan etkiler ise kişiler tarafından rahatsız edici hale gelirken, saçsimülasyonu nedir sualleri akla geliyor.
Saç simülasyonu farkı
  Yukarıda söz etmekte olduğumuz saç ekimi, cerrahi bir müdahale olarak tanımlanabilir. Ama, bu metot, başka bir deyişle; ‘’ saç gölgeleme ‘’ bir operasyon değildir. Rastgele bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan, saç efektleri verilerek yapılır. Uygulama şekli oldukça kolay olurken, 3 ile 5 saat aralığında bir seans ile gerçekleştirilebilmektedir. Her kişi de bu süreç değişik olsa da vasati olarak 3-5 saat aralığında işlemlerin yapılması ve normal yaşantınıza dönmeniz olası olacaktır.
Kalıcı mı?
  Hiçbir kişi, kalıcı olarak bir işlem olmasını istemeyecektir. Genel olarak ‘’ saç dövmesi ‘’ kalıcı bir metottur aslında. Ama, ilerleyen senelerde pişman olan ve dövmesini sildirmek isteyen pek çok kişi görmek olası oluyor. Bundan kaynaklı olarak saç simülasyon boyaları özel olarak yeniden bu sistemin kurucusu olan ‘’ Serkan BOZKURT ‘’ tarafından geliştirilmiş olurken, geçici bir tesire sahiptir. Takriben olarak uygulama sonrasında 3 ile 5 yıl aralığında vücuttan solarak atılmaktadır. Bundan dolayı dövme yerine simülasyon işlemi pek çok kişi tarafından yaygın olarak tercih edilmektedir.
  Türkiye de bir ilke imza atan ‘’ Serkan BOZKURT ‘’ saç simülasyonu ücretleri ile ilgili bilgileri, buluşma sistemi dahilinde ön kontrol için müzakere sırasında müşterileri ile paylaşmaktadır. Ön bilgi almak hesabına, iletişim numaralarını kullanarak, fiyatlar hakkında bilgilere sahip olabilirsiniz. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: