8 Kasım 2017 Çarşamba

Su Arıtma Aletleri Neden Kullanılır?

  Aslında yıllardır bir takım kişilerin su arıtma cihazları kullandığını görmüş olsak da bir takım kişiler için hiçte mantıklı olduğu söylemiyor. Bilmeniz gerekir ki, su arıtma ürünleri, sıhhatli su imalatı için ehemmiyetli bir yere sahiptir. Her ne kadar hazır sularda (fabrikasyon- damacana sular) PH değerleri yüksek ve kısmen daha sıhhatli olsa da musluk sularının içerisinde bir takım zarar veren maddeler olabilmektedir. Su içerisine kış aylarında karışmakta olan çamur, tortu, pas gibi maddeler, insan sıhhatini ilerleyen senelerde ciddi tehlikelere atabiliyor. Bundan dolayı, su arıtma ürünleri son zamanlarda kullanılması şart olan ürünler arasında.
  Tansiyon hastalarının ise sodyum ve potasyum gibi maddelerden uzak durması gerekiyor. Normal sular içerisinde potasyum ve sodyum miktarları yüksek olurken, su arıtma cihazı dahilinde tüketilen sular da ise bu oranlar oldukça düşük olmasından dolayı, tansiyon hastalarına da yardımcı olmaktadır.
  Su arıtım aletlerinden ele geçirilen sular, hücre emilimini daha kolay hale getirmektedir. Böylelikle de hem böbreklerin hem de bağırsakların daha kolay çalışmasına yardımcı oluyor. Metabolizmanızı da hızlandırarak, kilo vermenizde de destek olabileceği istikametinde bilgiler bulunmaktadır.
Kana daha hızlı karışıyor
  Arıtma aletlerinden ele geçirilen sular, normal sulara göre daha hızlı kana karışmaktadır. Böylelikle de vücuda daha hızlı tesir ederken, vücuda verdiği enerji de bununla aynı oranda olmaktadır. Böylelikle bedene daha hızlı enerji vermesi, hayat kalitesini de artırmış olacaktır. Yeniden seçenek edilme sebepleri arasında bunlar bulunuyor diyebiliriz. Tabi ki tüm bu özelliklerden yararlanabilmek için ise 8-9 evreli olan su arıtma aleti seçenek edilmesi gerekiyor.
5 evreli su arıtma sistemi nedir?
  Yukarıda 9 evreli ürün seçenek etmek gerekiyor demişken, ilk ürün olan 5 evreli bir suarıtma sistemi için şu özelliklere göz atmak gerekecektir.
1.  Evre; 5 mikron su arıtma filtresi
2.  Karbon filtre
3.  Evre ise; 1 mikron su arıtma filtresi
4.  Ters osmoz membran
5.  Evre ise son karbon filtre
Gördüğünüz gibi 5 mertebeli bir ürün için, mineral, detoks ve alkali filtresi bulunmuyor. Bundan dolayı, suyun PH değerini yükseltmek isteyenler 9 mertebeli bir ürün tercih etmesi gerekiyor. 9 mertebeli ürünlerde ek olarak, detoks ve mineral filtresi de bulunurken, suyun mineral açısından daha zengin olması sağlanıyor.
Pompalı- pompasız su arıtıcı ürünler
  Söz etmekte olduğumuz su arıtma sistemleri, kendi aralarında; pompalı ve pompasız olarak sınıflandırılmaktadır. Pompa özelliği ise su basıncı ile ilgili bir özelliktir. İstek ve ihtiyaçlarınıza yönelik seçimleri bu özelliklere dikkat ederek gerçekleştirebilirsiniz.
  Özelikleri her ne olursa olsun, seçenek edeceğiniz ürünlerin, özgün ve faturalı olmasına önem vermeniz gerekiyor. Bunun yan ısıra satış sonrası teknik servis hizmetlerinin de olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Yeniden yedek parça temini de seçenek edilen arıtma sisteminin firma servisi olarak verilmesi gerektiğini sormadan ürün seçimi yapmayınız. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: