12 Kasım 2017 Pazar

Cerrahi Müdahale Olmadan Saç Simülasyonu

  Pek çok kişi de görülmekte olan saç dökülmesi, günümüzün en büyük problemleri arasında bulunuyor. İlk vakitlerde çok ciddi tesirleri olmasa da ilerleyen günlerde dökülmelerden kaynaklı olarak alın ve tepe noktalarında açılmalar oluşmaktadır. Bu seyrekliklerden memnun olmayan kişiler ise, değişik çözüm arayışında olurken, elbette ki bir takım kişiler bu konuda hatalı seçimler yapıyor.
  Genel olarak saç ekimi seçenek edilse de aslında ciddi yan tesirleri dolayısı ile seçenek edenler çok büyük pişmanlıklar yaşıyorlar. Saç ekimi bildiğiniz gibi, ağrılı ve kederli bir süreç olurken, 1 sene gibi bir iyileşme süreci bulunuyor. 1 yıl sırasında ise, yara izleri, kızarıklık, şişlik, acı, ağrı, kanama ve dökülme gibi yan tesirleri bulunuyor. Bu tarz meseleler yaşamak istemiyorsanız, saç dövmesi gibi bir yol tercih edebilirsiniz. Lakin, saç dövmesi de biliyorsunuz ki kalıcı bir tesir bırakmasından dolayı sizlerin istek ve ihtiyaçlarınız için fazla olabilir. Tam da burada Türkiye’ de yeni bir yöntem geliştirmiş olan ‘’ Serkan BOZKURT ‘’ gündeme gelirken, kişilerin isteklerine cevaplayabiliyor.
Serkan BOZKURT kimdir?
  Serkan BOZKURT, Türkiye’ de saç simülasyonu hizmetini ilk bulan ve marka tescilli olarak hizmet veren kişidir. Kendi özel merkezinde, kendi özel boyası ile hizmet verirken, dövme de kullanılan boyalardan farklı bir muhteva geliştirmiş ve geçici bir işlem olanağı sunuyor. Başka bir deyişle, tercih edilen boya dahilinde, uygulama sonrası takriben olarak 4 yıl kadar bir kullanım olanağı veriliyor. 4 sene sonra ise bu boyalar rengi solarak vücuttan atılıyor ve dövme gibi ömür boyu ciltte taşınmak zorunda kalmıyor. Böylelikle tercih sebepleri arasında bulunuyor.
Özel B.C.N.T boyaları ile daha sıhhatli
  Tercih edilen boyalar ise, ağır metal testleri yapılmış ve dermatolojik olarak testlerden geçirilerek onaylanmıştır. Bu da müşterilerin saç simülasyonu nedir suallerine yanıt olarak, daha rahat ve emin bir kullanım sunuyor.
Altın iğne farkını yaşayın
  Boyaların yanı sıra, altın iğne kullanımı da elbette ki alerjik vaziyetleri ortadan kaldırıyor. Bildiğiniz gibi saç dövme işlemlerinde kullanılan iğneler, içeriklerinde ağır metal bulundurmaktadır. Bu da cilde ciddi etkiler sunarken, negatiflikler oluyor. Ancak, saç simülasyonu için kullanılan iğneler ‘’ altın iğne ‘’ olurken, rastgele bir mesele teşkil etmeden kullanılabiliyor.
Simülasyon işlemi ne kadar sürüyor?
  Uygulanacak alana göre farklık gösterse de 3 ile 5 saat aralığında bir işlem ile normal yaşantınıza dönebilmeniz olasıdır. Herhangi uzun ve ağrılı bir iyileşme süreci yoktur. Bundan dolayı da saç simülasyonu ücretleri da oldukça uygun olarak karşınıza çıkıyor. Zira, herhangi bir cerrahi operasyon yapılmadan işlemler bitiriyor ve iyileşme sürecinde de kontrol olmaya gerek kalmıyor. Ufak kontroller ile hayatınızda tabii saçlar ile boy gösterebilirsiniz.
  Söz ettiğimiz saç gölgeleme hizmetleri için iletişim numaralarını kullanarak, özel merkezden dolaysız olarak SERKAN BOZKURT tarafından bilgilere erişebilirsiniz. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: