12 Kasım 2017 Pazar

5 Dolara Alabileceğiniz Kargo Dahil Ürünler Listesi

  İnternet kullanımının yaygın bir hale gelmesi ile beraber, artık pek çok değişik ürünü, sanal mağazalar dahilinde satın alabilmek olası hale gelmektedir. Bildiğiniz gibi, ülkemizde yaygın olarak hizmet veren, gittigidiyor.com, hepsiburada.com, sahibinden.com gibi web mağazalarının yanı sıra, yurtdışı kaynaklı olan, Çin, Amerika tabanlı şirketler de yaygın olarak internet üzerinden satışlarını gerçekleştirmektedir. Dolar kuru üzerinden satışı bulunan bu mağazaların bazıları elbette ki emin değil. Bundan kaynaklı olarak, seçenek edilecek olan şirketlere dikkat etmek ve ücretlerini da ele alarak, birbirleri arasında kedere yapmak gerekmektedir.
Aliexpress.com
  Bu web sayfası, Çin, Malezya ve bu bölgelerde yer alan ülkelerden, ürün gönderimini yapmaktadır. Genel olarak her ürünün Türkiye’ ye kargosu bulunuyor. Elbette ki her ürün için fiyatsız kargo seçeneği bulabilmekte mümkündür. Lakin, kimi ürünlerde kargo fiyatlarının ürün ücretini geçtiğini görebilmekte elbette ki mümkün.  Şayet ki, bu sayfa üzerinden, 5 dolara alabileceğiniz kargo dahil ürünler listesi almak istiyorsanız, aşağıda yer alan ürünlere göz atmak mümkün olabilecektir. Elbette ki bu ürünlerin yanı sıra, daha onlarca farklı ürüne, 1 ile 5 Dolar aralığında erişebilmek olasıdır.
·  Katlanabilir silikon klavye
·  Şarj istasyonu / masa üstü data sync USB Cradle Dock
·  Çoklu şarj adaptörü / 4 USB girişli
·  Sihirli ampul / 16 renk seçeneği
·  Telefon tutucu modelleri
·  Bluetooth ses müzik alıcısı
·  Yüzük optik Mouse
·  Mouse pad
·  Mouse
·  Tekstil ürünleri
·  Diğer elektronik ürünler
·  Aksesuar ürünleri
·  Takı vb. ürünler
Aliexpress.com üzerinden daha pek çok değişik kategoriden ürün satın almak elbette ki olasıdır. Bir takım kategorilerinden söz etmek gerekirse, resmî web sayfasına giriş yarak, en ucuz ücretlerden en pahalıya kadar filtreleme sistemlerini kullanarak, 1 ile 5 dolar aralığında yüzerce ürüne erişebilirsiniz.
Aliexpress ürün kategorisi
·  Kadın giyim ve aksesuar
·  Erkek giyim ve aksesuar
·  Cep telefonları ve aksesuarları
·  Bilgisayar ve büro malzemeleri
·  Tüketici elektroniği
·  Takı ve aksesuarlar
·  Hane ve bahçe malzemeleri
·  Ayakkabı
·  Anne ve çocuk
·  Spor ve eğlence
·  Güzellik ve sıhhat
·  Otomobiller ve motosikletler
·  Hane geliştirme ürünleri
5 Dolara daha hangi ürünler alınabilir?
  Elbette ki yukarıda ki kategoriler ele alındığında, 5 Dolar ve altı ücrete pek çok ürün satın alabilmek olasıdır. Böylelikle, 5 dolara alabileceğiniz kargo dahil ürünler listesine ek olarak, şu ürünlerden söz edilebilir.
·  El ve ayak bakım ürünleri
o  Tırnak makası
o  Makas
o  Cımbız
·  Takı çeşitleri
o  Yüzük
o  Küpe
o  Kolye
o  Broş
o  Halhal
o  Toka
·  Spor ürünler
o  Eldiven
o  Koşu taytı
o  Spor çorabı
·  Güzellik ürünleri
o  Oje
o  Tırnak jelleri
o  Saç bakım ürünleri
o  Cilt temizleme ürünleri
Yukarıda söz ettiğimiz ürünler, genel olarak küçük ürünler olsa da bu kategoriler de daha onlarca değişik ürün 5 dolar ve altı ücretten satışa sunulmaktadır. Şayet ki, merak ettiğiniz tüm ürünlere erişmek istiyorsanız, aliexress.com veyahut eBay, Amazon gibi web sayfalarından destek alabilirsiniz. Diğer başlıklarımız altında, yurtdışı kaynaklı olan en emin alışveriş siteleri ile ilgili kısaca bilgiler verdik. Bu bilgilere de göz atarak, dikkat faktörüz gerekenler ve bu konuda neler yapmanız gerekiyor gibi bilgilere de erişebilirsiniz.
Ödemeler nasıl yapılır?
  Genel olarak söz ettiğimiz ve bunun gibi alışveriş sitelerinde, kredi kartı ile ödeme veyahut sanal kartlar ile ödeme olası olmaktadır. Ama, web sayfası seçenek ederken, resmi site olmasına önem vermeniz, güvenli ödeme sistemlerinin olup olmadığına dikkat faktörüz gerekiyor. Aliexpress.com, amazon, ebay gibi emin web satış sitelerinde, güvenli ödeme sistemleri kullanılmaktadır. http://www.firmasepeti.com/s-haber-ayrıntı/5-dolara-alabileceginiz-kargo-dahil-urunler-listesi-142.html


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: