9 Kasım 2017 Perşembe

5 Mertebeli Su Arıtma Sistemi (Pompasız)
  Su içerisine karışan kimyeviler, ne yazık ki insan sıhhatini tehlikeye atarken, yeniden son zamanlarda kullanılan damacana sularının bazıları da oldukça sıhhatsiz olmaktadır. Bildiğiniz gibi damacana sular satış sürecinde kimi zamanlar depolarda bekletilmektedir. Güneş ışığına maruz kalmaları halinde de plastik içerisinde yer alan kimyeviler su içerisine karışmakta ve suyun alkali halini bozmaktadır. Bundan dolayı su seçimlerinizde dikkat faktörüz ve olası olduğunca da arıtılmış su kullanmanız önerilmektedir.
  Son vakitlerde kullanılan su arıtma sistemleri, değişik teknik özelliklere sahip olması ile 5 evreli, 6 evreli, 8 evreli gibi ürünleri bulunmaktadır. Yeniden web sayfamız üzerinde yer alan ‘’ 9 Evreli Su Arıtma Aletleri ‘’ başlığı altından diğer bir ürün özelliklerine göz atabileceğiniz gibi, aşağıda yer alan özellikler ‘’ 5 evreli su arıtma sitemi özellikleri ‘’ olmaktadır.
1.  5 Mikron Sediment Filtre
2.  Karbon Filtre
3.  1 Mikron Filtre
4.  Ters Osmoz Filtre
5.  Son Karbon Filtre
5 evreli ürünlerde, detoks filtre, alkali filtre ve mineral filtre bulunmamaktadır. Şayet ki, suyun PH değerini yükseltmek istiyorsanız, ‘’ alkalin filtre ‘’ özelliğine sahip olan bir su arıtma cihazı seçenek faktörüz gerekmektedir. Yeniden metabolizmanızı hızlandırması için ihtiyaç duyulan olan mineralleri istiyorsanız, ‘’ mineral filtre ‘’ özellikli bir model tercih faktörüz gerekiyor. Tabi ki detox filtre de sizlere pek çok farklı konuda destek verdiğinden tercih edilebilir bir model olacaktır. Bunun için ‘’ 9 mertebeli filtre sistemi ‘’ kullanılabilir.
İlk mertebe da kum, pas ve kir gibi partiküller filtrelenmektedir. Burada 5 mikrona kadar filtreleme yapılıyor. Sonrasında ise klor ve organik kimyevilerin %99’ u kadar alınarak, 1 mikron filtre özelliği devreye giriyor. Burada da 1 mikron ve üzeri partiküller alınarak, membran ömrü uzatılıyor. Elbette ki kaliteli bir karma malzemeden tercih edilmekte olan membran ile günde takriben olarak 270 kilogram su üretmek mümkün oluyor.  Son aşamada da suyun biçimselliği sağlanarak, anti bakteriyel bir filtre kullanılıyor. Bu filtre de Hindistan cevizi kabuğundan yapılmış olup, elbette ki tercih edilen su arıtma sistemi modeline göre farklık gösterebilmektedir.
Fiyatlar ve ürün garantisi
  Yukarıda söz etmekte olduğumuz özelliklere sahip olan ürünler, kaç evreli olduğuna göre değişik fiyatlar dahilinde satışa sunulmaktadır. Genel olarak su arıtma cihazları pompalı/ pompasız olarak satılırken, 200,00 TL ile 600,00 TL aralığında farklık göstermektedir. Tezgâhın altında kullanılan modelleri olduğu gibi, tezgâhın üzerinde kullanılan mini tasarımlara sahip su arıtma aletleri da seçenek edilebilir.
  Garantili olmayan rastgele bir ürün seçenek edilmemesi gerekirken, satış öncesi ve sonrası desteklerinin olmasına da öze göstermeniz öneriliyor. Ürünün isminize faturalı olması ürün seçiminde dikkat faktörüz şart olan bir diğer husustur. Diğer muhtevalara göz atarak, konu ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. 

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: