9 Aralık 2017 Cumartesi

Altın İğneli Simülasyon İşlemleri

  Son zamanlarda bir hayli insanın en büyük problemleri arasında saç dökülmeleri vardır. Kadın ve erkek herkesin en büyük aksesuarları olan saçların dökülmesi birçok insanda negatif bir tesir oluşturur. Saç dökülmeleri ise birçok değişik nedenden dolayı gerçekleşebilir. Hava şartları ve genetik problemler ile dökülebilen saçlar, psikolojik sıkıntılardan dahi etkilenebilmektedir. Eskisinden daha iyi görünümlere kavuşabilmek için birçok yol olsa da saç simülasyonu en çok seçenek edilen uygulamalar arasında bulunur.
  Türkiye’de saç simülasyonu sisteminin kurucusu olan ve bilgisayar destekli altın iğne kullanımının dünyadaki geliştiricisi olan Serkan Bozkurt’un merkezleri, simülasyon konusundaki engin deneyimlerini müşterileri üzerinde güvenli bir şekilde uygulayabilmektedir. İşlem yapılacak saç bölgesinin büyüklüğü saç simülasyonu ücretlerinı etkilemektedir. Bu fiyatlar için Serkan Bozkurt’un merkezleri ile görüşülebilme olanağı vardır.
  Simülasyon Nedir? Yararları Nelerdir?
  Son zamanlarda çok fazla seçenek edilen saç simülasyonu nedir ve uygulama tarzı nasıl olmaktadır sualleri bir hayli kişi tarafından sorulmaktadır. Bu işlemlere baktığımızda şu ayrıntılarla karşılaşılmaktadır;
·  Saç pigmentasyonu ve saç gölgeleme gibi isimlerle de bilinir.
·  Simülasyon, saç meseleleri yaşanan bölgelerin minik saçlar şeklinde boyanması işlemidir.
·  Kullanılan boyalar tamamiyle bitkisel muhtevalı ve özel imalat boyalardır.
·  Dermatolojik olarak test2 edilmiş ve ağır metal testlerinden muvaffakiyet ile geçmiş bu boyaların insan sıhhatine rastgele bir zararı belirlememiştir.
·  Cerrahi bir operasyon içermeyen simülasyon işlemleri, işlem yapılacak bölgenin büyüklüğüne göre 3 ila 5 saat arasında sürebilir.
·  Dövme işlemi içermemektedir.
·  Gebeler, kanser rehabilitasyonu görenler, saç renginde renk değişimi olanlar ve cilt rahatsızlıkları bulunan kişilerin bu uygulamayı yaptırması önerilmez. Bunun dışında herkes bu uygulamadan gönül rahatlığı ile yararlanabilir.
·  Mevcut saçlara katiyen zarar vermeyen bu işlemler sayesinde kişinin cilt yapısı, hayat tarzı ve bakım vaziyetine göre 3 ila 5 sene arasında kullanım ömrü sağlanır.
·  Vücuttan solarak atıldığı için silinebilme ve yenilenebilme özelliklerine sahiptir.
Altın İğne Kullanımı
Simülasyon işlemlerinin birçoğunda metal alaşımlı iğneler kullanılmaktadır. Bu iğneler kişiden kişiye değişkenlik gösteremeyen iğnelerdir. Ancak Serkan Bozkurt’un geliştirdiği ve kullandığı bilgisayar destekli altın iğne kullanımı sayesinde saç teli kalınlığına göre kişiden kişiye değişik uygulamalar uygulanabilir. İnsan vücuduna en uyumlu elementler arasında yer alan altının kullanımı sayesinde daha sıhhatli neticelere erişilebilir. Şişme ve kızarıklık gibi negatif sıhhat vaziyetlerinin yaşanmaması ile kişiler işlemler bittikten sonra işlerine kaldıkları yerden devam edebilmektedir. Altın iğne kullanımı sayesinde daha natürel ve daha sıhhatli görünümler elde edilir.
Dövme İşlemi İle Farkları
Bir hayli insan saç dövmesi ve saç simülasyon işlemlerini aynı uygulama sanmaktadır. Bu işlemler birbirine yakın olan işlemler olsa da birbirinden değişik işlemlerdir. Bu iki uygulamayı birbirinden ayıran en temel özellik ise kalıcılık özelliğidir. Dövme işlemlerinde kalıcılık en bariz özelliktir. Ancak kişinin cilt yapısı ve hayat tarzına bağlı olarak 3 ila 5 senelik bir süreçte saç renginde değişimler olabilir. Bu vaziyet da saçın natürel görünüm kazanmasına büyük bir mani koyar. Ancak simülasyon işlemlerinin en temel özellikleri olan kolay silinebilme ve kolay yenilenebilme ile bu tarz sıkıntılar yaşanmamaktadır.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: