20 Aralık 2017 Çarşamba

Saç Simülasyonu Nedir?

  Erkeklerde daha yaygın olarak görülen saç dökülmeleri, her ne kadar günlük 50-100 tel aralığında normal olarak kabul edilse de bu oranların artması dahilinde tepe noktalarında seyreklikler görülmektedir. Üst bölümlerde ve alın bölümlerinde yer alan açılmalar, ilerleyen dönemlerde ise kellik meselelerini ön tasarıya çıkartıyor. Pek çok erkek bu vaziyetten yakıntıcı olurken değişik yolların arayışında olurken, bildiğiniz gibi saç ekimi sonrasında çok büyük yan etkiler olmaktadır. Genel olarak bu meseleler ise, kendi saç uzmanı olarak tanımlayan kişilerin cerrahi operasyonlar yapmasından kaynaklanmaktadır. Şayet ki saç ekimi yapılacaksa bir estetik uzmanı ile görüşmekte yarar var. Uzman bir estetik operatörü tarafından yapılsa da yeniden de iyileşme sürecinin uzun olması seçimlerde tedirginlik yaşatıyor. Bu metotla bir alternatif olarak sunulan saç simülasyonu ise son yılarda popülerliğini savunmaya devam ediyor.
Nedir?
  Simülasyon işlemi, saç dövmesi işlemine benzer bir işlem olsa da kullanılan boyalar ve kullanılan iğneler değişik bir muhtevaya sahiptir. Bu işlem için seçenek edilen boyalar, dermatolojik olarak tüm testlerden geçirilmiş ve onay almış olması gerekmektedir. Yeniden seçenek edilecek olan iğnelerin de ağır metal testleri yapılmış olarak tüketicilere sunmaktadır. Bu iki ürün kullanılarak ‘’ saç efekti ‘’ verilmektedir. Başka bir deyişle rastgele bir fiziksel saç oluşumu sağlanmasa da görünüm açısından kişiler daha natürel bir saç görünümüne erişmektedir. Bu işlemler de simülasyon olarak izah etmektedir.
Kişiye uygun saç teli kalınlığı
  Her kişinin saç teli kalınlığı birbirinden farklıdır. Bundan dolayı da ilk kontrollerde elbette ki saç teli kalınlığı belirleyecektir. Sonrasında ise seçenek edilecek olan iğnelerde, kişinin saç teli kalınlığına uyumlu olma koşulu aranmaktadır. Uygun kalınlıkta iğne kullanılarak, daha natürel görünümlü ‘’ saç gölgeleme ‘’ işlemi uygulanacaktır.
Cerrahi bir operasyon değildir
  Pek çok kişi bildiğiniz gibi cerrahi operasyonlardan uzak durmak istiyor. Dikiş izleri ve iyileşme sürecinin fazla olması bu operasyonlara bakış açısını değiştirmektedir. Son zamanlarda en çok seçenek edilen saç simülasyonu rastgele bir operasyon ve cerrahi müdahale gerektirmemektedir. Her kişi için kullanımı uygun olsa da ilk kontrollerin yapılması ehemmiyetli bir yere sahiptir.
  Genel olarak, saç simülasyonu nedir sualleri yukarıda ki gibi cevaplandırılmış olurken, fiyatlar ile ilgili da şu bilgilere yer vermek olası olacaktır.
Saç simülasyon ücretlerini etkileyen etmenler
  Saç açıklığı olan bölgenin genişliğine göre saç simülasyon ücretleri farklık gösterebilmektedir. Fiyatlar hakkında en doğru bilgi saç merkezi dahilinde müşterilere sunulacaktır. Öncelikle merkezi ziyaret faktörüz olanaksız ise bu vaziyette resimlerinizi saç merkezi iletişim adresleri ile paylaşmanız ehemmiyetlidir. Elbette ki bu yolun ‘’ saç gölgeleme ‘’ işlemi olduğu bilinmelidir. Bundan dolayı da herhangi bir ek fiyat bulunmayıp, uygulama müddeti / seans başı ücretler istediği ön tasarıya çıkıyor. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: