20 Aralık 2017 Çarşamba

Marka ve Logo Tanıtımı İçin Tabela Çeşitleri

  Bir işletme veyahut firmanın, müşterilerine bıraktığı izlenim, kâr marjını, satış rakamlarını yükseltmek için oldukça ehemmiyetlidir. Bu vaziyette da reklam ön tasarıya çıkarken, doğru kanallar kullanılarak hedef kitleye erişmek büyük avantaj sağlamaktadır. Her ne kadar online ortamlarda kullanılan reklam kanalları da bu konuda işletmeye büyük katkı sağlasa da şehirlerarası yollarda kullanılacak olan totem tabela seçenekleri, geniş bir kitleye erişmek için ehemmiyetlidir.
Totem tabela nedir?
  Yaygın olarak şehirlerarası yollarda, tek ya da çift bacaklı olarak tasarlanmış olan ürünler olarak izah etse da elbette ki caddeler ve sokaklarda da kimi bölgelerde kullanılan reklam ürünleridir. Bir firma, işleteme ya da hizmetin tanıtılması, logo ve isimlerinin bulunmasını sağlayan bu ürünler, hedef kitleyi bilgilendirmek emeli ile kullanılmaktadır. Kişilerin şuur altına bu tanıtımlar ile girmek olası olurken, örnek bir ürün seçimi yapıldığında, müşterilerin tabelalarda yer alan logo ve işaretlere yakın olması, seçimlerinde pozitif bir tesir bırakarak, firmaya yönelmesini sağlayabilecektir.
·  İmalat ve montaj hizmetlerinin ehemmiyeti
Genel olarak tek bacaklı modeller de tabanın beton ile sağlamlaştırılması negatif hava koşulları için oldukça ehemmiyetidir. Rüzgâr ve yağış çeşitlerine bağı olarak, uzun müddetli kullanımlar ile yatırımların güçlendirilmesi hesabına hem imalat hem de montaj evreleri büyük bir ehemmiyete sahip oluyor.
İmalat malzemeleri kaliteli olarak seçenek edildiğinde, yıllarca kullanıma olanak veren bu tabela çeşitleri, aşağıda ki gibi sıralamıştır.
·  Tek Bacaklı
·  Çift Bacaklı
·  Likit
·  Işıklı ve ışıksız tabela
·  Karma
·  Alüminyum
·  Çelik Saç
·  Profil
·  Vinly Germe
Işıklı tabela modelleri
  Hedef kitlenin dikkatini üzerine toplayabilmesi için, tabela modellerinin iç elektrik aksamı ile beraber, ışıklandırılması olası olmaktadır. Böylelikle akşam ve gece saatlerinde de şehirlerarası yollarda ve caddelerde geçiş yapan kitle için dikkat çekici bir özelliğe sahip olacaktır. Kullanılan malzeme kalitesi ve elektrik aksamı, ışıklı tabela modelleri için ehemmiyetli olurken, üretici ile müzakere sırasında tüm bu bilgilerin değerlendirilmesi gerekmektedir.
Kutu tabela modelleri
  Yeniden firma girişlerinde, benzinlik, ALIŞVERİŞ MERKEZİ ya da bir işletme için en çok tercih edilen modeller, kutuharf tabela olarak adlandırılmaktadır. ALIŞVERİŞ MERKEZİ içerisinde yer alan yer mağaza için de bu tabelalar ehemmiyetli olsa da elbette ki çağdaş ve estetik bir görünüme sahip olması gerekiyor. Bunun yanı sıra kullanılacak renkler de modern bir görünüş kazandırması için çok büyük ehemmiyete sahiptir. Bundan dolayı seçimlerinizin özel tasarımlar dahilinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
  Üretici ile özel tasarımlar paylaşılabilir. Bunun yanı sıra üreticinin sunmuş olduğu fikirler ve görseller ile sektöre uygun bir kut harf tabela seçimi de yapılabilmektedir. Ebatları, kullanılacak olan bölgeye göre farklılık gösterirken, ebatları ve kullanılan malzeme seçeneklerine göre de tabela ücretleri için değişik meblağlara göz atmak gerekecektir. Görseller üzerinden fikir sahibi olmak mümkündür. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: