15 Aralık 2017 Cuma

Saç Simülasyonu Teknolojisi

Saç dökülmesi meselesi son zamanlarda çeşitli etkenlerden dolayı günümüzde oldukça sık rastladığımız bir mesele olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sorun dâhilinde uzmanlar bir hayli çözüm teklifi getirmiş lakin tüm bunlar kullanıcılar tarafından yeterince tatmin edici niteliğe sahip olmadığı için seçenek edilmemiştir.  Ancak saç simülasyonu teknolojisi son geliştirilen teknoloji olmakla beraber saç dökülmesi meselesi yaşayan fertler için sanki kurtarıcı haline gelmiştir. Oldukça yeni bir teknoloji olan saç simülasyonu ülkemizde çeşitli güzellik merkezlerinde hastanelerde konuyla alakalı mesele yaşayan fertler yerine hizmet vermektedir.
Saç simülasyonunu diğer çözüm tekliflerinden ayıran birçok etken bulunmaktadır. İlk olarak belirtmek gerekir ki bu işlem diğerlerinden çok daha kısa sürmektedir. Bu arada saç ekiminde yaşanan ağrı, acı ve bunun gibi benzeri yakıntılarınız saç simülasyonu işleminde olmayacaktır. Bunların yanı sıra işlem hemen peşinden hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilecek ve işlem uygulanan bölgeyi kolayca kullanabileceksiniz.  Peki saç simülasyonu işlemi nasıl yapılır? Hair pigmentasyon ve saç gölgelendirme olarak da bilinen bu teknolojide öncelikle sizin saç renginiz ve saç telinizin kalınlığı belirlenir.  Bunun hemen peşinden sizin saç yapınıza uygun iğneler ve boyalar seçilir. Bu boyalar özel olarak üretilen  ve tam manasıyla organik yollarla ele geçirilen  ürünler olmaktadır. Sizin tercihinize veyahut isteğinize bağlı olarak kaç adet nokta atışı yapacağı belirlenir ve işleme başlanır. İşlemin ardından saçınızda boya dökülmesi vs gibi sorunlarla karşı karşıya kalmazsınız. Kullanıma gönül rahatlığı ile hemen başlayabilirsiniz.  Bu rehabilitasyon yolu ömür boyu sürecek bir yol değildir.  Yakıntınızın boyutuna bağlı olarak 3 ile 5 sene arasında bir kullanım müddetine sahiptir. Bunun yanı sıra kullanım müddeti süresince işlemin uygulandığı alanda rastgele bir açılma sararma ya da solma gibi bir problemle karşı karşıya kalmazsınız.  Uygulama müddeti itibariyle da oldukça kısa sürmektedir. Birkaç saat içinde daha dolgun ve canlı görünen saçlara sahip olabilirsiniz.
Bu işlemi yapmadan önce dikkat faktörüz şart olan hususlar da elbet ki var.  İlk olarak işlemi yapacak olan uzmanın ihtiyaç duyulan dokümanların olup olmadığını kontrol etmek ve önceden işlem uygulanmış fertleri görmek gerekebilir. Bunun yanı sıra işlem sırasında kullanılacak olan boyaların sertifikalarını kontrol etmenizde ve uygulamanın yapılacağı yeri görüp hijyen bakımından yeterli olup olmadığını incelemeniz gerekmektedir.  Tüm bu tetkiklerin ardından eğer pozitif bir kanıya vardıysanız işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal medya üzerinde bu konuyla alakalı birçok yorum bulunmasına karşın en doğru olacak netice kendi denetimlerinizin sonucunda elde edeceğiniz netice olacaktır.  Unutmamak gerekir ki bu uygulama cerrahi bir müdahale değildir. Kıl yapınızın taklit edilmesi sonucunda saçlarınızın yoğun, dolgun ve canlı görünmesini sağlayacaktır.  Sizlerinde saç dökülmesi hususunda herhangi bir sorun yaşıyor ve çözüm arıyorsanız saç simülasyonu başka bir deyişle hair pigmentasyon işlemine bakmanızda yarar olacaktır.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: