15 Aralık 2017 Cuma

Işıklı Kutu Harf Tabela

  İç ve dış mekanlarda işletme sahiplerinin en yaygın olarak kullandığı reklam ürünleri arasında ‘’ kutu harf tabela ‘’ ürünleri bulunmaktadır. Elbette ki bu ürünlerde, iç ve dış mekân özelliklerine bağlı olarak kullanılan malzeme seçenekleri farklık göstermektedir. Genel olarak dış mekanlarda kullanılacak olan ürünlerde paslanmaz çelik özellikleri aranırken, yağış ve diğer hava koşullarına uyumluluk ele alınmaktadır. Ancak, iç mekanlarda kullanılan ürünlerde rastgele bir yağış ve ısı meselesi mevzubahis olmadığından, daha uygun malzemeler kullanılabilmektedir. Seçimlerde genel olarak bu özelliklere dikkat etmek ehemmiyetli olduğu gibi, aşağıda yer alan özelliklere de dikkat etmekte yarar var.
Tabelalarda ışık sistemi
  Erişilecek olan hedef kitlenin daha çok alakasını çekmek ve ürün, hizmet tanıtımı ile ilgili marka veyahut işletme ismini net gösterebilmek yerine genel olarak dış mekanlarda ışıklı tabela kullanımı gerçekleştirilmektedir. Böylelikle akşam ve gece saatlerinde de uzaktan dikkat çekmesi olası olacaktır. Her ne kadar iç mekanlarda ışıklı sistemler pek kullanılmasa da yeniden ALIŞVERİŞ MERKEZİ de yer alan mağazalar da ışık ayarları daha düşük olan ve müşterileri rahatsız etmeyen, çağdaş- estetik tasarımlar ön tasarıya çıkmaktadır.
Kullanım alanları nelerdir?
  Her sektörde hizmet veren firmalar için özel tasarımlar olduğundan dolayı, geniş bir kullanım alanına sahiptir.
·  Yemek ve gıda
·  Giyim ve tekstil
·  Spor
·  Teknoloji
·  Mobilya ve dekorasyon
·  Şahsi bakım
·  Emlak
·  Diğer mağazalar
·  Dış mekanlar
o  Cadde ve yol kenarları
o  Şehirlerarası yollarda
o  Benzinlik ve ALIŞVERİŞ MERKEZİ girişleri
Bir iş merkezinde yukarıda yer alan bir hayli firma bulunmaktadır. Elbette ki firma isminin özel harfler ile kutu harf tabela modellerinden seçimi yapılarak, müşterilerin alakası daha kolay çekilebilecektir. Bu vaziyette da uzun vadeli yatırımlarda fiyatlar en üye indirilerek, bu reklam ürünü ile satış rakamlarının yükselmesi ön tasarıda tutulacaktır.
Yol kenarı totem tabela
  Karayollarında bulunan bir hayli tabela, totem tabela dahilinde üretilmiştir. Böylelikle yoldan geçen tüm tüketiciler, firma veyahut özel- devlet müesseseleri ile ilgili bilgilere erişebilmiş olurken, bilgilendirmeler de bu tabelalar ile yapılmaktadır. Yeniden ışıksız olarak üretilebildiği gibi, geç saatlerde ışıklı tabela modelleri daha çok dikkat çekmesinden dolayı seçimler arasında bulunuyor.
Tek ve çift bacaklı tabelalar
  Genel olarak totem tabela modelleri tek ve çift bacaklı olarak tasarlanmaktadır. Her ne kadar dikdörtgen ve kare kesim şekilleri yaygın olarak kullanılsa da müessesenin marka ve logosuna bağlı olarak, yuvarlak ve oval tasarımlar da bunlar arasında bulunmaktadır. Ebatları, kullanılan malzeme seçenekleri ve diğer özelliklere bağlı, tabela ücretleri farklılık gösterirken, üretici firmadan aşağıda ki maddelere bağlı olarak ücret bilgileri alınabilir.
·  Tek Bacaklı
·  Çift Bacaklı
·  Likit
·  Işıklı ve ışıksız tabela (kullanım yerine göre farklık gösterir)
·  Karma
·  Alüminyum
·  Çelik Saç
·  Profil
·  Vinly germe


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: