23 Temmuz 2017 Pazar

Acısız Saç Gölgeleme İşlemleri

  Geçtiğimiz senelerde, saç ekimi oldukça popüler olan bir metot olarak tüketicilerin karşısındaydı. Ancak, iyileşme süreci ve ücretleri ele alındığında, artık pekte seçenek ediliyor gibi görünmüyor. Pek çok TV ekranında reklamlarda yer alan bu ekim işlemlerinin yerini, son zamanlarda; mikro pigmentasyon işlemleri almış vaziyette. Bu metot, saç dövmesi olarak da bilinirken, pek çok kişinin yüzünü güldürmek hesabına yardımcı oluyor.
  İsmini yeni yeni duyuran ve oldukça alaka görmüş olan, saç simülasyonu nedir sualleriniz için şu maddelere göz atabilirsiniz.
·  Saç görünümü veren bir uygulamadır
·  Saç ekimi ile karıştırılmamalıdır
·  Saçların yine oluşmasına, çıkmasına ve uzamasına yardımcı olmaz
·  Seyrek veyahut dökülen bölgelerde, saç varmış görünümü verirken, daha sık bir saça sahip olduğunuzu gösterir
·  Yeni çıkmış saç görünümü kazandırır
·  İşlem müddetleri oldukça kısadır ve iyileşme süreci bulunmaz
·  Dolaysız olarak normal yaşantınıza dönme ihtimaliniz vardır
·  Elbette ki uygulama sonrasında, nelere dikkat edilmesi gerektiği, uzman tarafından söz edilecektir.
Her cilt tipine uygun
  Bu yöntemin, tercih sebeplerinden birisi de her cilde uyum sağlıyor olmasıdır. İşlem sırasında kullanılan özel teknoloji boyalar, saç cildi altına enjekte edilirken, saç gölgeleme bitirmiş olacaktır. Her bir nokta için ayı metot gerçekleştirilirken, elbette ki daha sıhhatli sonuçlar almak hesabına, cilt ile arasında ki uyum araştırılmalıdır. Böylelikle bir cilt uzmanı bu konuda yardımcı olması gerekirken, seçenek edilen özel müessesede, bu özelliklerin olmasına dikkat etmenizde yarar var.
  Cilt uzmanının yanı sıra, işlem sırasında kullanılan boyaların, dermatolojik olarak test edilmiş ve onay almış olmasına dikkat ediniz. Şayet ki, sıhhatli sonuçlar ele geçirmek ve rastgele bir mesele ile karşılaşmak istemiyorsanız, bu testlerin dokümanlarını hizmet aldığınız müesseseden isteyebilir ve sonrasında işlemi kabul edebilirsiniz.
Steril bir ortamda uygulanması gerekir
  Her ne kadar saç simülasyonu cerrahi bir operasyon olarak sayılmasa da elbette ki cilt altına uygulanacak olan enjekte yönteminde kullanılan bir malzeme de öze aletlerde buluna mikro iğnelerdir. Bu malzemelerin steril olmasına ve uygulanacak bölgenin de steril olmasına dikkat etmek, daha sıhhatli hizmet için ehemmiyetlidir. Bu koşullara dikkat ederek firma seçimlerinizi yapabilirsiniz.
Saç seyrekliğine son
  Daha çok kısa saçlara sahip olanların, seyreklik dolayısı ile yakıntıları bulunurken, artık bu teknik ile seyrekliklerin ortadan kaldırılması ve daha sık bir görünüme kavuşmak olası oluyor. Sizlerde saç ekimi gibi zorlu metotlar yerine, bu alternatifi seçenek ederek, daha iyi bir hizmet alabilirsiniz.
Ücretleri ile ilgili

  Söz etmekte olduğumuz bu metot, saç simülasyonu ücretleri ele alındığında, ağırlıklı olarak 2000-3000 TL değerleri karşınıza çıkacaktır. Yeniden bir takım tüketicilere, 1000 TL işlem fiyatları yansıtılabilir. Bu da bölgenin daha ivedi ve hızlı bir şekilde bitirmesinden kaynaklanabilir. Yeniden bunun yanı sıra hizmet kalitesi, kullanılan malzemelerin kalitesi ve uzun müddetli tesirleri ile ücretlerin 3000 TL ve üzeri olması da beklenebilmektedir.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: