20 Temmuz 2017 Perşembe

Biletucuz’ u Seçin Kârlı Çıkın

  Erişim çeşitleri arasında, daha önceki senelerde her ne kadar kara yolu ile erişim yaygın olarak seçenek edilse de, son zamanlarda artık eş değer olarak, hava yolu erişimlerine da bir hayli ehemmiyet verilmektedir. Elbette ki uçak ile erişim, kara yolu erişimlerine göre kat ve kat daha hızlı olmasından dolayı, pek çok kişinin zamandan tasarruf edebilmesini sağlamaktadır. Acil yetişilecek bir toplantı, bir aile yemeği veyahut özel bir gün için, kilometrelerce yolu, ne yazık ki saatler sürerek kat edebiliyorsunuz. Bu vaziyette da ne yazık ki gitmeniz şart olan noktaya oldukça geç erişmeniz halinde, erişilecek olanları kaçırıyorsunuz. Böylelikle de tüketiciler artık uçak bileti satın alarak, gidecekleri yerlere, oldukça uygun ücretlere ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyorlar.
Bilet ücretleri pahalı mı?
  Her ne kadar daha önceki dönemlerde uygun uçak bileti bulmak zor olsa da, artık günümüz de hizmet veren hava yolu şirketlerinin artış göstermesi ile doğru orantılı olarak, ücretlerde da bir düşüş yaşanmaktadır. Tüm hava yolu şirketleri birbirleri ile bir rekabet içerisinde olmalarından dolayı, ücretlerde yaşanılan düşüşler, yolculara fırsat tanıyor. Böylelikle artık çok daha iyi fiyatlar dahilin de biletler satın alarak, yolcular gerçekleştirebiliyorsunuz.
49,99 TL ‘ ye bilet satın alabilir miyim?
  Şöyle bir vaziyet var ki, 49,99 TL ye bilet satın alabileceğiniz gibi, doğru vakiti seçenek ederseniz, ‘’ biletucuz ‘’ tarafından, 19,99 TL’ ye dahi biletler satın alabilmek olası oluyor. Nasıl oluyorsa hava yolu şirketleri ile erişim sağlamak bu kadar ucuz diye düşünüyorsanız, erken rezervasyonun ucuz uçak bileti istikametinde yardımcı olduğunu bilmenizi isteriz.
  Elbette ki son dakika alınan biletlerde 49,99 TL’ den başlayan fiyatlar ile 500 TL’ ye kadar bilet bulabilmek mümkün oluyor. Uçuş tarihiniz ile bileti satın aldığınız tarih ne kadar uzak olursa, bilet ücretleri da o kadar düşük oluyor. Son vakitlere bırakılan fiyatlar ise, koltukların büyük bir bölümünün dolu olmasından kaynaklı olarak yükseklik gösteriyor. Yeniden elbette ki promosyonlu uçak bilet listelerine erişerek, bu kapsamda daha uygun uçak bileti satın alınabile de, erken rezervasyon kadar indirim kazanmak olası olmuyor.
Kredi kartı ile satın alabilir miyim?
  Şayet ki, hava yolu şirketlerine veyahut şehir ve kazalarda bulunan şubelerine ziyaret gerçekleştirmeniz olanaksız ise, bu vaziyette; kredi kartı bilgilerini kullanarak, ucuz bilet almak olası oluyor. Kredi kartına ise 9 taksit olanağını biletucuz azaları kullanabilirken, kart numarası, kart üzerinde yer alan isim ve soyisim, son kullanma tarihi ve kredi kartının arka bölümünde yer alan güvenlik kodu bilgilerini kullanarak, bilet satın alınabilmektedir.
Ödemeler güvenli mi?
  ‘’ Biletucuz ‘’ resmi web sayfası üzerinden satın alınan biletler, uçak bileti almak isteyenler için, güvenli ödeme seçenekleri ile beraber bitirmektedir. Böylelikle de her hangi bir mesele olmadan, satın alma işlemleri güvenli bir şekilde gerçekleşecektir. 



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: